detayları beyaz olan tam parçalı
turuncuya çalan sarı vişneye çalan koyu kırmızı

olmalıdır

Bıktım siyahtan. Gayri resmi 3.rengimiz oldu lanet olası.sarı kırmızı siyahlı takım diyelim kendimize bari.
fbnin lacivertine nasıl tepkiliysek jk'nin siyahına da tepki olmalı artık. sarı kırmızıya bu kadar yakışmayan lanet bi renk olamaz.

cırtlak sarı seviyorsun, çubuklu seviyorsun, avrupayı ikinci plana atıyorsun

ne yapcaz senle böyle kral

Bu takım öyle veya böyle 1950'lerden 2005'e kadar cırtlak sarı formayla oynadı. Taraftar bu renklere aşık oldu. Bu kadar dışlamaya gerek yok. Nike'ın yaptığı formalar da asıl renk tonumuz değil bu arada. Renkler iyice bordo turuncuya döndü Nike zamanı. Asıl renklerimizi kullandığımız tek sezon 2005-2007 arası formalar.

Çubuklu forma tarihimiz de belki de fbden bile eskidir. Bu kadar nadir çıkarmaya gerek yok. Ben parçalı çıkmasın demiyorum ama çubuklu da arada çıkmalı. Sarı ve kırmızı forma da çıkmalı. Siyah, beyaz ve parçalı dışında çıkarmaz olduk.

Bu takım öyle veya böyle 1950'lerden 2005'e kadar cırtlak sarı formayla oynadı. Taraftar bu renklere aşık oldu. Bu kadar dışlamaya gerek yok. Nike'ın yaptığı formalar da asıl renk tonumuz değil bu arada. Renkler iyice bordo turuncuya döndü Nike zamanı. Asıl renklerimizi kullandığımız tek sezon 2005-2007 arası formalar.

Çubuklu forma tarihimiz de belki de fbden bile eskidir. Bu kadar nadir çıkarmaya gerek yok. Ben parçalı çıkmasın demiyorum ama çubuklu da arada çıkmalı. Sarı ve kırmızı forma da çıkmalı. Siyah, beyaz ve parçalı dışında çıkarmaz olduk.

98-99 forma triosu gelmiş geçmiş en iyisi de barışalım

61Io0HFgI4S.jpg
images
images
144867827-gsstore-galatasaray-18-19-sari-kirmizi-ic-saha-parcali-forma-918994-837.jpg
images

Hiçbir ekstra detay içermeyecek. Dümdüz sarı-kırmızı parçalı forma olacak. Klasikleşen budur. Allengirli işlere gerek yok.

Nasıl Real Madrid, Ajax gibi kulüpler her yıl aynı formayı çıkarıyorsa, aynı mantığı korumak lazım.

parçalı düzgün yapılacak - şaçmasapan siyah bant falan olmayacak formada...olacaksa ince detaylı tasarımla olmalı

alternatif formalar bas bi arkaplan rengi üzerine gidiyor sürekli - hepsine ince dokunuşlar lazım

logo ve ufak detaylar hep sallapati yapılyor - düzelmesi lazım.

bu mantıkta çıkacak her forma güzel olacaktır. zaten çok oturaklı bir renk kombinasyonumuz var.

Hasan şaş ve ribery'nin üstundeki çubuklular harika

2002-03 ve 2004-05 galiba bunlar

61Io0HFgI4S.jpg
images
images
144867827-gsstore-galatasaray-18-19-sari-kirmizi-ic-saha-parcali-forma-918994-837.jpg
images

Hiçbir ekstra detay içermeyecek. Dümdüz sarı-kırmızı parçalı forma olacak. Klasikleşen budur. Allengirli işlere gerek yok.

Nasıl Real Madrid, Ajax gibi kulüpler her yıl aynı formayı çıkarıyorsa, aynı mantığı korumak lazım.
İki ve beşinci güzeldi.

Mercan ise fiyasko.

Sırt kısmının da parçalı olmasına izin verilmediği müddetçe parçalıda ısrar etmeye gerek yok çünkü arda kısım anlamsız ve çirkin oluyor.

4.formamızı hediye aldım böyle bir güzellik azdır

Sarı kırmızı parçalı ve altı tamamen siyah. Beyaz uzak dursun

Geri
Üst Alt