- 27 Ocak 2010
- 132.046
- 97.081
- 5.488
evet yine siyah entegre etmişler artık tasarımcılara da işlemiş bu rezalet.Parçalıdaki kendinden çizgiler ve gereksiz siyah detaylar berbat, rezalet.
Alttaki çizgiliye bayıldım ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet yine siyah entegre etmişler artık tasarımcılara da işlemiş bu rezalet.Parçalıdaki kendinden çizgiler ve gereksiz siyah detaylar berbat, rezalet.
Alttaki çizgiliye bayıldım ama.
Bıktım siyahtan. Gayri resmi 3.rengimiz oldu lanet olası.sarı kırmızı siyahlı takım diyelim kendimize bari.evet yine siyah entegre etmişler artık tasarımcılara da işlemiş bu rezalet.
fbnin lacivertine nasıl tepkiliysek jk'nin siyahına da tepki olmalı artık. sarı kırmızıya bu kadar yakışmayan lanet bi renk olamaz.Bıktım siyahtan. Gayri resmi 3.rengimiz oldu lanet olası.sarı kırmızı siyahlı takım diyelim kendimize bari.
cırtlak sarı seviyorsun, çubuklu seviyorsun, avrupayı ikinci plana atıyorsun
ne yapcaz senle böyle kral
Bu takım öyle veya böyle 1950'lerden 2005'e kadar cırtlak sarı formayla oynadı. Taraftar bu renklere aşık oldu. Bu kadar dışlamaya gerek yok. Nike'ın yaptığı formalar da asıl renk tonumuz değil bu arada. Renkler iyice bordo turuncuya döndü Nike zamanı. Asıl renklerimizi kullandığımız tek sezon 2005-2007 arası formalar.
Çubuklu forma tarihimiz de belki de fbden bile eskidir. Bu kadar nadir çıkarmaya gerek yok. Ben parçalı çıkmasın demiyorum ama çubuklu da arada çıkmalı. Sarı ve kırmızı forma da çıkmalı. Siyah, beyaz ve parçalı dışında çıkarmaz olduk.
00-01, 99-00'den 3. dür. 13-14 de iyiydi98-99 forma triosu gelmiş geçmiş en iyisi de barışalım
Bu takım öyle veya böyle 1950'lerden 2005'e kadar cırtlak sarı formayla oynadı. Taraftar bu renklere aşık oldu. Bu kadar dışlamaya gerek yok. Nike'ın yaptığı formalar da asıl renk tonumuz değil bu arada. Renkler iyice bordo turuncuya döndü Nike zamanı. Asıl renklerimizi kullandığımız tek sezon 2005-2007 arası formalar.
Çubuklu forma tarihimiz de belki de fbden bile eskidir. Bu kadar nadir çıkarmaya gerek yok. Ben parçalı çıkmasın demiyorum ama çubuklu da arada çıkmalı. Sarı ve kırmızı forma da çıkmalı. Siyah, beyaz ve parçalı dışında çıkarmaz olduk.
İki ve beşinci güzeldi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hiçbir ekstra detay içermeyecek. Dümdüz sarı-kırmızı parçalı forma olacak. Klasikleşen budur. Allengirli işlere gerek yok.
Nasıl Real Madrid, Ajax gibi kulüpler her yıl aynı formayı çıkarıyorsa, aynı mantığı korumak lazım.
Benimde aklıma bu geldi harika ötesi forma98-99 Füme arası parçalı olsa keşke
Bilmeyenler için en sevdiğim forma