Galatasaray Formasını Yakıştıramadıklarınız

Cevap: Galatasaray Formasını Yakıştıramadıklarınız

emre

caner

arda

revivo

mustafa sarpmış çağlarmış bunların kapasiteleri belli adamlar yapacak birşey yok. yoksa saymaya kalksak onlar kadar düz topçu buluruz tarihimizde.

mpenza horvath spehar üclüsünü kakalamislardi bi ara bi de de mi :D

Leo Franco...

emre

caner

arda

revivo

mustafa sarpmış çağlarmış bunların kapasiteleri belli adamlar yapacak birşey yok. yoksa saymaya kalksak onlar kadar düz topçu buluruz tarihimizde.

Ne adamlarsiniz. Arda yazmis buraya.

Yalçın, Emre ve Murat Sözkesen.

Cahil cahil konusuyorlar renktas birak bunlari. 2 haber duyar adamdan nefret ederler, 2 haber duyar bas taci yaparlar cahil adam bunlar. Kendi fikirleri yoktur bunlarin.

hayırdır yavru senin bi sorunun mu var. Kendi fikirlerin varsa kendi fikirlerini yaz bizde okuyalım saf seni.

Kimseyi iki habere satmadık iki haberede baş tacı yapmadık. Hak edene hak ettiği değeri veriyoruz artık.

Ama sende haklısın.

Arda senin formana ors.u rengi demedi benim formama dedi.

Arda senin kulübünün başkanının cenazesine sinemacılardan ödül törenine katılacağım diye katılmamazlık yapmadı benim başkanımın cenazesine katılmadı.

Arda milli takımda en iyisi olurken senin takımın değil benim takımım formasını bahanelerle giymedi.

Arda orda burda her mekanda her açılışta her gazete köşesinde her fotoğraf karesinde gülücekler dağıtırken senin taraftarın değil benim taraftarım kan ağlıyordu.

Arda senin takımını değil benim takımımı kaptanı iken ayrılmayacağım bu sene hedeflere hep beraber ulaşacağız diye taraftarın hayallerine oynarken terkedip gitti.

Arda senin takımını senin kaptanını değil benim takımı benim kaptanımı ciğeri beş para etmeyen adamlara malzeme yaptı.

Arda senin takımını ve taraftarını değil benim takımımı ve taraftarımı gittiği İspanyalardan iki günde bir diline sakız etti.

Daha birçok şey yazardım da sana yavru bugüne kadar hiç birşeyi idrak edemediysen bu günden sonrada edemezsin zaten.

En iyisi sen salla gitsin unut bitsin.

Emre belezoğlu..

şuraya serveti yazmayıpta ardayı yazanlar var. yuh diyorum size.

hayırdır yavru senin bi sorunun mu var. Kendi fikirlerin varsa kendi fikirlerini yaz bizde okuyalım saf seni.

Kimseyi iki habere satmadık iki haberede baş tacı yapmadık. Hak edene hak ettiği değeri veriyoruz artık.

Ama sende haklısın.

Arda senin formana ors.u rengi demedi benim formama dedi.

Arda senin kulübünün başkanının cenazesine sinemacılardan ödül törenine katılacağım diye katılmamazlık yapmadı benim başkanımın cenazesine katılmadı.

Arda milli takımda en iyisi olurken senin takımın değil benim takımım formasını bahanelerle giymedi.

Arda orda burda her mekanda her açılışta her gazete köşesinde her fotoğraf karesinde gülücekler dağıtırken senin taraftarın değil benim taraftarım kan ağlıyordu.

Arda senin takımını değil benim takımımı kaptanı iken ayrılmayacağım bu sene hedeflere hep beraber ulaşacağız diye taraftarın hayallerine oynarken terkedip gitti.

Arda senin takımını senin kaptanını değil benim takımı benim kaptanımı ciğeri beş para etmeyen adamlara malzeme yaptı.

Arda senin takımını ve taraftarını değil benim takımımı ve taraftarımı gittiği İspanyalardan iki günde bir diline sakız etti.

Daha birçok şey yazardım da sana yavru bugüne kadar hiç birşeyi idrak edemediysen bu günden sonrada edemezsin zaten.

En iyisi sen salla gitsin unut bitsin.
arda gs formasına o..u demedi rengine dedi. burda herkes o pembe formaya salladı. arda bu takıma 13 milyon euro kazandırdı. 15 yaşındaki cocuk gelip ardaya küfretti. tabi bu bütün taraftarı kapsamaz. ama onun tarafındanda bakacaksın olaya. arda bütün taraftara birşey demedi zaten.

Elano Blumer..

Yaptığı katkı mustafa sarp kadarken aldığı para milyonlarca dolar

Servet , Ayhan , Balta , Kazım açık ve net bizim takımın kalitesinde değiller

arda gs formasına o..u demedi rengine dedi. burda herkes o pembe formaya salladı. arda bu takıma 13 milyon euro kazandırdı. 15 yaşındaki cocuk gelip ardaya küfretti. tabi bu bütün taraftarı kapsamaz. ama onun tarafındanda bakacaksın olaya. arda bütün taraftara birşey demedi zaten.

sonuçta o forma GALATASARAY futbol takımın giyeceği forma sevgili arkadaşım. Herkes sallamış olabilir ben kendi adıma konuşayım ben SALLAMADIM Galatasaray formasına.

15 yaşındaki çocuk ona ana avrat küfür etmiş olabilir bende 15-16 yaşlarındayken maç çıkışı Arda ABİ yeneceksiniz değil mi hamburgu diye gülen gözlerle peşinde koşturuyordum. Ve ardanın dediği gibi de 15 yaşındaki ÇOÇUK. Bugün sana o yaştaki bi çocuk öyle birşey dese tenezzür edip dönüp bakmazsın bile. ÇOCUK.

Biz onun tarafından yeterince olaylara baktık kendisi padişah değil bu takımın sahibi değil. Küçük kız çocukları gibi sürekli nazlanmasını mı tahammül edeceğiz.

Kazandırdığı paralardan bahsederken kazandığı parayı şöhreti ünü neden yazmıyorsun. Ne yani Galatasaray ardaya mı borçlu ki bugün Atletico ya gittiyse bunun en büyük sebebi ve bunu Atleticodan biri söylemişti bu genç yaşta Galatasarayda kaptanlık liderlik yaptıysa çok önemli bir oyuncudur.

arda EMRE abinin izinde yürüyedur

Fatih Akyel, Emre B., M.Sarp, Barış Ö., Leo Franco, Lukunku, Barusso...

Geri
Üst Alt