Cevap: Galatasaray Formasını Yakıştıramadıklarınız
Cahil cahil konusuyorlar renktas birak bunlari. 2 haber duyar adamdan nefret ederler, 2 haber duyar bas taci yaparlar cahil adam bunlar. Kendi fikirleri yoktur bunlarin.
hayırdır yavru senin bi sorunun mu var. Kendi fikirlerin varsa kendi fikirlerini yaz bizde okuyalım saf seni.
Kimseyi iki habere satmadık iki haberede baş tacı yapmadık. Hak edene hak ettiği değeri veriyoruz artık.
Ama sende haklısın.
Arda senin formana ors.u rengi demedi benim formama dedi.
Arda senin kulübünün başkanının cenazesine sinemacılardan ödül törenine katılacağım diye katılmamazlık yapmadı benim başkanımın cenazesine katılmadı.
Arda milli takımda en iyisi olurken senin takımın değil benim takımım formasını bahanelerle giymedi.
Arda orda burda her mekanda her açılışta her gazete köşesinde her fotoğraf karesinde gülücekler dağıtırken senin taraftarın değil benim taraftarım kan ağlıyordu.
Arda senin takımını değil benim takımımı kaptanı iken ayrılmayacağım bu sene hedeflere hep beraber ulaşacağız diye taraftarın hayallerine oynarken terkedip gitti.
Arda senin takımını senin kaptanını değil benim takımı benim kaptanımı ciğeri beş para etmeyen adamlara malzeme yaptı.
Arda senin takımını ve taraftarını değil benim takımımı ve taraftarımı gittiği İspanyalardan iki günde bir diline sakız etti.
Daha birçok şey yazardım da sana yavru bugüne kadar hiç birşeyi idrak edemediysen bu günden sonrada edemezsin zaten.
En iyisi sen salla gitsin unut bitsin.