Galatasaray Futbol Akademi Takımları Haber Başlığı

Atakan normalde potansiyelli kaleciydi de 2 maçtır berbat goller yedi. Bu maçta golü yedirdi de kazandık

RB-Ali Turap,Yusuf=Kalite
LB-Emir=Kalite
OS-Emirhan,Jr Ayhan, Baran kalite
CB-Kaan-Emin
Fv-Eren

izlediğim kadarıyla a takımda süre almayı hakkeden topçular bunlar en azından 1 2sini rotasyonda izleriz inş

u15 elenmis penaltilarda

U-19 takımı komple dağılmış ya da birileri tarafindan dağıtılmış. Stoper Mehmet aslanboga, yunus erdem gümüş gibi potansiyelli oyuncular gitmiş.

U-19 takımı komple dağılmış ya da birileri tarafindan dağıtılmış. Stoper Mehmet aslanboga, yunus erdem gümüş gibi potansiyelli oyuncular gitmiş.

Mehmet’e bir de bonservis verdik biz. Şu olayların artık üzerine gitmek gerekiyor. Geçen hafta u17nin yıldızı berkayı da kaptırdık bu hafta bu oyuncular. Beknaz bile dönmeyebilirmiş

ustte, sevgili @Kadir Vural renkdasimiz yerinde bir hamle ile konuya ve genel yapiya yonelik onemli bir vidyoyu eklemis. bende ayni vidyoyu *tintis'in basligina eklemistim az once. asagidaki sekilde ;

genel olarak tum renkdaslarimizi su asagidaki 18 dakikalik vidyoyu
izlemenizi/ en azindan arka planda sesi acik bir sekilde takip etmenizi tavsiye ederim.
akabinde hem bu baslikta ,
hem *yeni acilan bahse gecen *menajer sirketi basliginda goruslerimizi belirtirsek genel resim *daha net anlasilir diye dusunuyorum... < - >

*asagida ekleyecegim *vidyoyu ben bizim sozlukte gordum.
bahsedilen konular cok cok onemli ve ilginc, hatta yok artik o kadar da degil diyebilecegimiz durumlar.

bastan sona onemli, fakat * 4. dakikadan sonra yorumsuz kaldim sonraki dakikalar da tuzu biberi oldu.
vidyo da konusan kisinin *sordugu *sorular mantikli olmus.

* tintis disinda * gidecekleri isim isim belirtiyor....
* altyapi dan *avusturya kampina *gidecekleri *kim secip pasaport ayarlamis, vsvs konusu da onemli..
* 10.dakika civari soylenen konu ; *yagma olayi ise sozun bittigi yer. dinlerken uzuldum resmen , agir bi lafti - ama kendisi altyapiyi yakindan takip ediyor olsa gerek, bayagi kizgin ve uzuntulu hakli olarak...
* 12.dakika da > bu konu da buyuk hatasinin oldugunu dusundugu *burak elmas'a dedikleri de onemli....
* 14. dakika da bahsettigi kisi kim ? - yunus akgun konusu...

bu vidyoyu sevgili @Keramettin TANRIVERDİ nin actigi menajerlik konusuna da ekleyebiliriz diye dusunuyorum.

kapanisi cok ses getiren turden di :

Galatasaray da *birileri *cocuklara *Galatasaray da oynayamazsiniz diyip -*kafalarini karistiriyorlar ve bununla ilgili cok ciddi sayida konusmalar yapiliyor ayni kisiler tarafindan - Galatasaray A Takiminda ASLA forma giymeyeceksiniz-deniyor--- gidin kendinizi kurtarin vs. deniliyor.

@Sergen Zeren .

Son düzenleme:
üretime devam, sıradaki hain kim acaba. akademimiz hain yetiştirmekte bir dünya markası.

ustte, sevgili @Kadir Vural renkdasimiz yerinde bir hamle ile konuya ve genel yapiya yonelik onemli bir vidyoyu eklemis. bende ayni vidyoyu *tintis'in basligina eklemistim az once. asagidaki sekilde ;

genel olarak tum renkdaslarimizi su asagidaki 18 dakikalik vidyoyu
izlemenizi/ en azindan arka planda sesi acik bir sekilde takip etmenizi tavsiye ederim.
akabinde hem bu baslikta ,
hem *yeni acilan bahse gecen *menajer sirketi basliginda goruslerimizi belirtirsek genel resim *daha net anlasilir diye dusunuyorum... < - >

*asagida ekleyecegim *vidyoyu ben bizim sozlukte gordum.
bahsedilen konular cok cok onemli ve ilginc, hatta yok artik o kadar da degil diyebilecegimiz durumlar.

bastan sona onemli, fakat * 4. dakikadan sonra yorumsuz kaldim sonraki dakikalar da tuzu biberi oldu.
vidyo da konusan kisinin *sordugu *sorular mantikli olmus.

* tintis disinda * gidecekleri isim isim belirtiyor....
* altyapi dan *avusturya kampina *gidecekleri *kim secip pasaport ayarlamis, vsvs konusu da onemli..
* 10.dakika civari soylenen konu ; *yagma olayi ise sozun bittigi yer. dinlerken uzuldum resmen , agir bi lafti - ama kendisi altyapiyi yakindan takip ediyor olsa gerek, bayagi kizgin ve uzuntulu hakli olarak...
* 12.dakika da > bu konu da buyuk hatasinin oldugunu dusundugu *burak elmas'a dedikleri de onemli....
* 14. dakika da bahsettigi kisi kim ? - yunus akgun konusu...

bu vidyoyu sevgili @Keramettin TANRIVERDİ nin actigi menajerlik konusuna da ekleyebiliriz diye dusunuyorum.

kapanisi cok ss getiren turden di :

Galatasaray da *birileri *cocuklara *Galatasaray da oynayamazsiniz diyip -*kafalarini karistiriyorlar ve bununla ilgili cok ciddi sayida konusmalar yapiliyor ayni kisiler tarafindan - Galatasaray A Takiminda ASLA forma giymeyeceksiniz-deniyor--- gidin kendinizi kurtarin vs. deniliyor.

@Sergen Zeren .

14. Dakika da bahsettiği kişi emrah bayraktar. Kendisi daha once altyapimizda çalışmış ve ozan kabak,yunus akgun ve bir kac oyuncuyu kendisi besiktas alttapisina geçince götürmek istemiş ama oyuncular gelmemis. Daha sonra tekrar bizim altyapiya gecince bu oyunculari yanina çağırıp alin bu sizin lisansınız bu klubde oynayamazsınız ve kendinize takim bulun demiş. Şimdi tekrar dursun ozbek başa geçince bu da lobi faliyetleriyle tekrar gelmek istiyor olabilir. Zamanında bunu klubden kovan fatih terimde olmayinca tam onluk ortam.

berkle ilgili twitlere bakarken yakaladım,bu ne:asd:

19 Haziran 2022 / 21.00
Galatasaray - Beşiktaş
TFF Elit U14 Ligi
GS TV

Geri
Üst Alt