Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.598
- 21.465
- 1.848
U17 takımımız üçüncü oldu tebrikler gençler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
U-19 takımı komple dağılmış ya da birileri tarafindan dağıtılmış. Stoper Mehmet aslanboga, yunus erdem gümüş gibi potansiyelli oyuncular gitmiş.
ustte, sevgili @Kadir Vural renkdasimiz yerinde bir hamle ile konuya ve genel yapiya yonelik onemli bir vidyoyu eklemis. bende ayni vidyoyu *tintis'in basligina eklemistim az once. asagidaki sekilde ;
genel olarak tum renkdaslarimizi su asagidaki 18 dakikalik vidyoyu
izlemenizi/ en azindan arka planda sesi acik bir sekilde takip etmenizi tavsiye ederim.
akabinde hem bu baslikta ,
hem *yeni acilan bahse gecen *menajer sirketi basliginda goruslerimizi belirtirsek genel resim *daha net anlasilir diye dusunuyorum... < - >
*asagida ekleyecegim *vidyoyu ben bizim sozlukte gordum.
bahsedilen konular cok cok onemli ve ilginc, hatta yok artik o kadar da degil diyebilecegimiz durumlar.
bastan sona onemli, fakat * 4. dakikadan sonra yorumsuz kaldim sonraki dakikalar da tuzu biberi oldu.
vidyo da konusan kisinin *sordugu *sorular mantikli olmus.
* tintis disinda * gidecekleri isim isim belirtiyor....
* altyapi dan *avusturya kampina *gidecekleri *kim secip pasaport ayarlamis, vsvs konusu da onemli..
* 10.dakika civari soylenen konu ; *yagma olayi ise sozun bittigi yer. dinlerken uzuldum resmen , agir bi lafti - ama kendisi altyapiyi yakindan takip ediyor olsa gerek, bayagi kizgin ve uzuntulu hakli olarak...
* 12.dakika da > bu konu da buyuk hatasinin oldugunu dusundugu *burak elmas'a dedikleri de onemli....
* 14. dakika da bahsettigi kisi kim ? - yunus akgun konusu...
bu vidyoyu sevgili @Keramettin TANRIVERDİ nin actigi menajerlik konusuna da ekleyebiliriz diye dusunuyorum.
kapanisi cok ss getiren turden di :
Galatasaray da *birileri *cocuklara *Galatasaray da oynayamazsiniz diyip -*kafalarini karistiriyorlar ve bununla ilgili cok ciddi sayida konusmalar yapiliyor ayni kisiler tarafindan - Galatasaray A Takiminda ASLA forma giymeyeceksiniz-deniyor--- gidin kendinizi kurtarin vs. deniliyor.
@Sergen Zeren .