GSCimbom
Üye Görüşü Galatasaray Futbol Takımıyla Gurur Duyuyoruz !
Alper Yılmazlar

Üye GörüşüGalatasaray Futbol Takımıyla Gurur Duyuyoruz ! Sayfa 3

Alper Yılmazlar ·

Cevap
96
Okunma
1,3K
Sayfa
3/5
Uğurcan olmasa Juve ve Liverpool deplasmanlarında takım şakasız toplam 20 gol yiyebilirdi neyini övünüyorsunuz utanç verici, rezillik az bir kelime olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaten sezon basi birisi bu sekilde bir hedef koysa herkes bunu kabul ederdi, takimin gücü bu kadar, CL de simdilik daha fazlasi hayal, önce bireysel oyunculara bagli bu taktik den kurtulup tam.net bir oyunumuz olmali, ve daha önemlisi bizi bu seviyelerde daha fazla yukariya tasiyacak bir hoca gerek. Okan Burukla daha fazlasini beklemek hayal olur

Tebrikler Galatasaray Liverpool gibi takımı aynı sezon içinde 2 defa yendiniz. Bizim milletin pis bir huyu var iyi yaptığında abartırlar, kötü yaptığında yerin dibine sokarlar. Tarihlerinde Liverpool la hiç karşılaşmamış insanlar eski Liverpool değil masalı sattı bizim millette yedi. Kardeşim Liverpool Liverpool dur Juventusta Juventus bu kadar basit. Canımı sıkan tek şey deplasmanda kolay çözülüyoruz ve reaksiyon veremiyoruz. Bu eleştiri Okan hocaya. Fatih Terim takımında kolay kolay böyle bir şey olmazdı mesela. Böyle maçlarda takımı ayağa kaldıracak futbolcu eksiğimizde var. Yenilirsin, farklı da kaybedebilirsin ama oynar mücadele edersin. Avrupa kupalarında şeytanın bacağını kırdık deplasman fobisi de biterse seneye tadından yenmez. Yaşattığınız mutluluklar için tşk. Galatasaray.

Sürekli deplasmanda domalıp aciz durumlara düştüğümüz için mi gurur duyayım?

Hocanı kov, deplasmanda özürlü gibi olma.

Avrupa kısmında bu sene başarılı olduk. Juventus'u eleyip geldik, Liverpool'a elendik.

Millet Liverpool'u çöp falan sanıyor galiba.

Ligde şampiyonluk ve üstüne de Türkiye kupası gelirse tamamdır bu sezon.

Sampiyon olup cl parasi alip avrupa liginde oynayamiyor muyuz ya? Su kadroyu avrupa liginde 1 sene izlemek isterdim. Harbi cl de baba takimlar nefes aldirmiyor ust turlarda. Her seye ragmen bu sene avrupada gecer not aldi takim tebrikler hepsine

futbolcular ve taraftarla durur duyuyorum okan ve yönetimle değil. az buçuk taktik bilen bir hoca ve iyi transfer yapacak iş bilen bir yönetimle daha da iyi işler çıkarabilirdik.

Okan’a rağmen iyi başarı
Liverpool maç Kadrosu yanlıştı
Barış solda birşey yapamadı
Lang olmalıydı orda
Barış da sağda başlamalıydı

Gurur verici bir sezon geride kaldı

Maç öncesi yabancı kanalları takip ettim uzun uzun İstanbul çekimleri yapılmış Osimhen belgeseli yayınlanmış takımımızın taraftarımızın kalitesi konuşuluyordu tüm Avrupa'da bu sezon çok konuşulduk eski günlerimize geri döndük sıra şampiyonlukta gelecek sezon çok daha iyisini yapacağız Avrupa'da

Takimla gurur duymak kötü birsey degil ya korkmayin gurur duydunuz diye hoca’nin basarisi artmayacak

Play off turu hedefti bizim icin,hedefe ulastik üstüne bir de juve’yi eledik ve tur atladik

Ic saha da liverpool’u yendik ve bir hayalin pesinde kostuk en azindan

Bu seviyelerde yer almak,böyle büyük takimlar ile eslesmek herzaman cok güzel bir heyecan ve bunu bize oyuncular ve teknik heyet yasattilar seneler sonra

Bir tesekkürü de cok görmemek lazim ki tribündeki gercek taraftar hakkini teslim eder herzaman

Nankörler ise sosyal medya da etkilesim icin yapmayacaklari yok

Hayatta her şeyi başarmış kompleksli arkadaşlar gurur duyamazmış.

Son play-offa 2014 yılında kalmışız. Sizce bu başarı mı, değil mi? Net başarı, boşa sövmeyin.

Daha iyisi olabilir miydi? Olabilirdi. Daha kötüsü 12 yıldır oluyor zaten. Üstüne koyarak gideceğiz.

Kasaplıkla çirkeflikle maçı aldı bneler, Paris’e oynasınlar bakalım böyle 10dkda 9 kişi kalırlar, uefa-mafiaya elendik maalesef
Bir kol kırıldı, bir de parmak koptu. Diğer futbolcular da dayak yedi maç boyu. Resmen döve döve sindirip kazandılar. Psg iki maçta da 5-6 tane atar bu katillere.

Liverpool a bodo muamelesi çekiliyo inanılmaz asd

Avrupanın en büyük kulübüdür real madrid den sonra, anfielda her takıma 4-5 atabilirler. Millette zannediyo ki biz oynamadık. Sana bir anda 3 gol atarlar nefessiz izlersin. Taktik baskı maskı hikaye yani.

Elenen takımlar boş takım değil ki atalanta chelsea gidip 5 gol yiyip eleniyo gidip isteyerek 5 gol yiyio elenmiyolar yani. Karşı takımlar çok güçlü şunu bi idrak edebilsek. Buralarda her zaman olman lazım ki adım adım son 16 ya alış, adım adım çeyrek finale alış. Bayern ,madrid ,juventus ,liverpool ,barcelona bunlar buralara kolay gelmedi her sene ya çeyrek finalleri var ya finalleri.

Biz 2000 de final oynuyoruz ardından 12 sene geçiyo ki çeyrek final gelsin. 2013 de çeyrek oynuyoruz ardından 13 sene geçiyo 16 yapıyoruz. Böyle olursa alışamayız buralara.

Geri