GSCimbom
Üye Görüşü Galatasaray Futbol Takımıyla Gurur Duyuyoruz !
Alper Yılmazlar

Üye GörüşüGalatasaray Futbol Takımıyla Gurur Duyuyoruz ! Sayfa 5

Alper Yılmazlar ·

Cevap
96
Okunma
1,3K
Sayfa
5/5
8 de 4 yaptığında çıktığın bir sistem
Bu turu geçmen gerekiyor başarı saymak için
Ha 150-200 milyonluk takımsan bayabüyük başarıdır

Vallahi kimse sezona kötü demiyor. Okan Buruk fanları şunu anlamalı öncelikle. Burda Okan Buruğa kızdığımız nokta bu takımın deplasman performansı rezalet. Uğurcan olmasa bu maçta tarihi skor gelecekti. İlk liverpool maçında da Uğurcan dünyaları kurtardı. Başarı olunca Okan Buruk başarısızlık olunca Okan buruk ne yapsın diyemezsiniz. Burası CL. Burda en az 4 farklı planın olmalı. Juvede içimizden geçecekti. Deplasman da bu kadar pısırık bu kadar silik oynayamazsın. Takımın bir standartı olur. Her maçı evimizde oynayamıyoruz malum
Hocam sizin bu yazdığınız gayet de kendi dusunceniz olan bir eleştiri katilip katılmamak ayri. Aslinda insanların kızdığı bos tipler bos cümleler yapan tipler en azindan kendi adima benim oyle. Adam sokaktan adam.cevir daha iyi oynar daha iyi oynatir vb diyor. 100 kisiden 90 inin tanidigi disinda isimlere oyunculara kendi bilgisi o kadar diye tecrubesiz diyor. Tanımıyorum bir bakayim demiyor ya da onerene neden önerdin diye medeni medeni sormuyor. Anca dalga geciyor. Burasi gs demeyi bilenler kulturlu bir camia olduğumuzu da bilmeli. Bizim fenerden farkımız da asaletimiz kültürümüz ve basarilardir

Hocam sizin bu yazdığınız gayet de kendi dusunceniz olan bir eleştiri katilip katılmamak ayri. Aslinda insanların kızdığı bos tipler bos cümleler yapan tipler en azindan kendi adima benim oyle. Adam sokaktan adam.cevir daha iyi oynar daha iyi oynatir vb diyor. 100 kisiden 90 inin tanidigi disinda isimlere oyunculara kendi bilgisi o kadar diye tecrubesiz diyor. Tanımıyorum bir bakayim demiyor ya da onerene neden önerdin diye medeni medeni sormuyor. Anca dalga geciyor. Burasi gs demeyi bilenler kulturlu bir camia olduğumuzu da bilmeli. Bizim fenerden farkımız da asaletimiz kültürümüz ve basarilardir
Yav deniz son 5 yıldaki cl şampiyonlarının kuzey avrupadan scout ettiği bi isim söyle
Hakikaten bilmediğim için soruyorum

Demir Isik

Gruptan çıktıktan sonra 1 tur da geçtik ya hani
Başka takımın taraftarımıyız?
Başlık ney?
İrdelediğin zaman 22-20 kişi maç yaptın
Adamlar depte içinden geçti
Dünkü maçtan bile daha rezaletti
Bunu görmeden haticeye bakma diyemessin

Dün hoca olarak deplasmanda sinik bir takım olduğumuzu ispatladık mevzu bu
Bir önceki senelere göre çözdüğü işler var
Seneyede bunu çözer belki ,umut o yönde

Başka takımın taraftarımıyız?
Başlık ney?
İrdelediğin zaman 22-20 kişi maç yaptın
Adamlar depte içinden geçti
Dünkü maçtan bile daha rezaletti
Bunu görmeden haticeye bakma diyemessin

Dün hoca olarak deplasmanda sinik bir takım olduğumuzu ispatladık mevzu bu
Bir önceki senelere göre çözdüğü işler var
Seneyede bunu çözer belki ,umut o yönde
Attığın postta 24e kaldıktan sonra play offya elenmişiz gibi anlaşılıyor ismail dost

Bu sene tüm yaşattıkları adına , emeği geçen A dan Z ye herkese binlerce teşekkürler.Yeni sezonda daha güçlü takviyelerle çok daha iyi olabileceğimize inancım tam.
"Sezonun bittiği gün takımın çilingiri ile sözleşme imzalanmalı.10 numara eksiğimizi her maçta iliklerimize kadar hissettik." Olmazsa olmaz budur. Maalesef yok.Gerçekten yok.
Dün akşam oynadığımız takımda :
1-Dominik Szoboszlai
2-Florian Wirtz
3-Alexis Mac Allister

Varken üzülerek bizde " kimse kusura bakmasın bizde hiçbirinin" olmaması olayını çözmemiz gerekiyordu çözmedik .İlk olayımız bu olmalı.Kolları sıvayarak buradan hiç vakit kaybetmeden başlamalıyız.

Arkadaşlar kadromuz birçok yönden noksan kaldı bu gerçeği yadsıyamayız orta sahamız yarım,yedek stoperimiz yok yedek forvetimiz de yok Singo'yu 6 numara oynatıyoruz buna rağmen Okan hoca elinden geleni yaptı.Bazı taraftarlarımız acımasızca eleştiri yapmakta bu işleri tv başında takip edip laf söylemek abesle iştigaldir.ŞL canavarlarıyla boğuşmak istiyorsak alternatifi bol tabanca gibi adamlar almamız şarttır....

Bir yanden şu kadar para harcadık bu kadar para harcadık kadromuz şöyle iyi böyle iyi diyoruzda bence abartıyoruz.
Sağ bekte sallai oynuyorki bu adam sağ bek değil.Sol bekte ismail iyi ama sürekli oynatamıyoruz.Erenle arasında defansif olarak ciddi fark var.Ama ismailde ofansif anlamda ligde bile fark yaratamıyor..

Stoper mevkisinde alternatif yok.Apoyada büyük saygı duymakla birlikte daha iyisi hep lazım diye konuşuluyor.kabul edelimde onunda eksikleri çok.

Orta saha zaten en büyük sorunumuz.Geçici pansuman olarak ilk geldiğinde lemina çok iyi geldi.Fakat şimdi net daha iyisi lazım diyoruz.yaşı belli ve geriye doğru gidiyor.
Torrera bu takımın dört senedir en önemli oyuncusu oda yaşdan ve fiziksel dezavantajından dolayı geriye gidiyor.Sara yetersiz.İlkay oynatamıyoruz bile.Yunus bir var bir yok.Böylede devam edecek.İyi bir alternatif o kadar.Sane aldığı paranın isminin hakkını veremiyor.icardinin durumu ortada..işte biz bu yüzden osimene çok bağlı oluyoruz.
Eyvallah hepsinin canı sağolsun.
Ama işte bu eksikleri görmeyip gerekli aksiyonlar alınmazsa istikrar falan olmaz.Bu başarıyı yakalamak için 10–15 sene beklemek zorunda kalırız.
Herkes yavaş yavaş sürekli orada olarak başarıyı yakalarız diyor güzel ama sorunlardan eksiklerden hiç bahsetmiyor.

Okan buruk üçlü orta sahaya dönmediği sürece.10 nunaraya forvet özelliki oyuncu koyup her maç anlamsız abartı pres anlayışını bırakmadığı sürece, sahadaki yerleşimi düzeltmediği sürece bizim işimiz zor.
Transferdede oyuncu seçimlerindede çok ciddi hatalar yapıyor.
Ben okan buruk özelinde bunların düzeleceğini düşünmüyorum.Bu yüzden sezon sonu okan burukla devam edilmemeli diyorum.
Gerçekten kalmasını istiyorum.Yerli ligi biliyor.Çok büyük avantaj bu.Ama arkadaş şu takımın sahaya yerleşimini gördükce çıldırıyorum.Yahu bu işi düzeltmek bu kadar zor mu.oyuncu değişkliklerinde oyuna müdahalelerde bu kadarr basit hataları nasıl yapar.Düzeltsin kalsın diyoruz ısrarla aynı hataları yapıyor.