Galatasaray, Garry Rodrigues'le Anlaştı İddiası!

muhtemelen uyarırlar ama seviyorum bunu
20160510115756-2fe37856.webp

Ulan promo videosu bile buysa gerçeği ne kadar kötü çıkar merak ediyorum Aynı videonun Bruma için yapılanını izlesek Bruma'yı Ronalda sanarız.

Yunan ligini takip etmediğim için yorum yapmam doğru değil. Ama Lens vol 2 gibi. Alalım yabancı sonuçta. Yasin yedege.

İnatla sol kanat oyuncularını toplayacağız heralde, sağ-bek için yaptığımız gibi 4-5 tane sol kanat oyuncusuyla oynayacağız bu gidişle. Bence alınmamalı. İzlemedim belki iyidir ama riske girmeye değmez. Podolski 2.5'a geldi Podolski gibi garantisi olan veyahutta birşeyler vaadeden ''sağ kanat'' oyuncusu almalıyız.

Oyuncuyu tanimiyorum ama youtube da Bile lesh gibi hic bi özeligi yok ...Pino kadar Bile olamaz bence

iddia üzerine başlık açılıyorsa yüz tane başlık açılması lazım . kesinleşen transferler konu olarak açılmalı .

sezonun yıldızı olabilir gelirse

Yunan gibi agir ve kati defans yapan bir ligde gol ve assist yapabiliyorsa bence türkiyede rahat oynar

Oyuncuyu tanimiyorum ama youtube da Bile lesh gibi hic bi özeligi yok ...Pino kadar Bile olamaz bence
Kesinlikle bu adamı youtube de begenenler nesini beğendi acaba cok merak ediyorum.Bizim yasine bile video hazirlasak bundan 2 kat daha iyi işler çıkar ortaya

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
En fazla Kayserispor topçusu diyorlar buna

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Youtubedan izledigim kadariylan bu adamdan bir nane olmaz

Geri
Üst Alt