- 27 Ocak 2010
- 132.098
- 97.131
- 5.488
saplaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genel seçim arifesi olduğu için sanırım malum zat kimseyi karşısına almak istemiyor. Herkesi potansiyel bir oy deposu olarak görüyor. Yoksa Arena'daki ıslıklanma hadisesinden sonra alenen ve açık seçik bizim canımıza okurdu. Ha o günden beri ne kadar Galatasaray düşmanı varsa federasyona atadı da işte en fazla onu yapabildi.bu tff hala neden red etmiyor bunu peki? neyi bekliyor bunlar
Kesinlikle katılıyorum renktaşFenerin bu sene 5 yıldız baskının tek bir amacı var:
“Bize bu sene şampiyonluğu verin en azından 4 yıldızımız olsun da yıldız sayısında Galatasaray’ı yakalayalım, ağlamamız kesilsin. Bize bu sene her maçta 5 penaltı verin.”
Göz açtırmamamız lazım bu küçük şeytanlara.Fenerin bu sene 5 yıldız baskının tek bir amacı var:
“Bize bu sene şampiyonluğu verin en azından 4 yıldızımız olsun da yıldız sayısında Galatasaray’ı yakalayalım, ağlamamız kesilsin. Bize bu sene her maçta 5 penaltı verin.”
![]()
KULÜBÜMÜZÜN SAHİP OLDUĞU 28 ŞAMPİYONLUK HAKKINDA - Fenerbahçe SK
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak gerek önceki Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetiminin gerekse 2018 yılından itibaren mevcut yönetim kurulumuzun günwww.fenerbahce.org
AĞLAK ORRRRRRRRRR.. COCUKLARI
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
az biraz zekanız varsa gs tv deki tarihi gerçekleri içeren yayını izleyin. neyi tartışacaz sizle, yalan tarihinizi mi![]()
KULÜBÜMÜZÜN SAHİP OLDUĞU 28 ŞAMPİYONLUK HAKKINDA - Fenerbahçe SK
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak gerek önceki Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetiminin gerekse 2018 yılından itibaren mevcut yönetim kurulumuzun günwww.fenerbahce.org
AĞLAK ORRRRRRRRRR.. COCUKLARI
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kurtuluş savaşı dönemi bunların başkanı samsuna giden atatürk'e dön teslim ol mektubu yazmıştı değil mi. habertürkteki bir yayında bahsediyorlardıfb denen gayrı meşru kulübün tek tarihi budur
![]()