Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 11.949
- 1.230
- 1.948
bahsedilen e-gazete sanırım. kağıda bassalar vallahi abone olurum.
bilmiyorum ama abonelik usulü birşey olur gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bahsedilen e-gazete sanırım. kağıda bassalar vallahi abone olurum.
Acaba Transfer duyumlar verecek mi bu Gazete.![]()
bildiğim fenerin var gazetesi onların sistem nasıl acaba ??
nabıyon emrah abi:gulumse:Sadece GS haberi olan bir gazete olsa daha önce, satış rekoru kırabilirdi
gs.org tarzı haberler yayınlayacaklarsa işimiz var o ilgi çekicek şeyler olması lazım oyuncular hocalar filanda eleştirirsin mümkünse
Öyle birsey olabilse, zaten GS TV´de olur. Erman Toroglu yada Ahmet Cakar gibi piskopat tipleri getirmedigin sürece, kimse cikip takimin oyuncularini elestirmez. Sonucta sen borsaya acik bir kulüpsün, kendi oyuncularini elestirerek o degere zarar vermek istemezsin.
Galatasaray dergisine avrupa´dan abone olunma imkani varmi aceba ? Eskiden yoktu diye biliyorum, sonrada birdaha ugrasmamistim. Taha eskilerde övüyorlardi, ama ozamanlar abonelik benim icin mümkün degildi diye hatirliyorum.
Resmi site zaten haber veriyor. Gazete saçmalık olur. E- Gazete yerine normal gazete çıkarsalar daha iyi olur.
Ay-nen.aynen zaman gazetesi gibi olucak abonelik sistemi gerçek gazete çıkarıcaklar eline alan direk okur zaten ama internetten pek etkisi olmaz çünkü zaten gs.org var diğer haber siteleri var pek şansı olmaz yani