Galatasaray Gazetesi

Hayırlı olsun şimdiden. Internetde olacak galiba sadece.

Galatasaray Dergisini kac kisi abone ediyor ? Televizyonumuzu kac kisi izliyor ?

Bos zamanlarinda GS TV izlemeye calisirdim, reyting kazandirayim diye ama zar zor 45 dakika anca bakabiliyordum. Inanilmaz sikici, ve izlenecek nerdeyse hic bir program yok. Calisanlarin cogu yalakalikta Digitürk elemanlarini bile katliyorlar... Bir tane sunucu var, iyi Galatasaray´li olabilir, ama merak ediyorum okadar karizmasiz bir insan, hangi torpil ile oralara cikabilir diye ?

GS TV´yi halletmeden, bu GS Portali nasil isleyecek ? Sporx gibi Galatasaray ile ilgili haberleri toplayan bir portal olursa, mesela cok güzel olur. Boyktot ettigim icin o siteye girmiyorum, ama benim gördügüm en derli toplu Internet Portali´dir... Eger orjinal bir Gazete seklinde olacak ise, bu sayfalari nasil dolduracaklar her gün merak ediyorum. Milletin okumak istedigi transfer haberi, ama GS´ye bagli bir Gazete gizli yürütülen calismalar ile ilgili nasil bir ip ucu verecek ?
Beni ilgilendiren bir cok sey var GS ile ilgili, yani memnuniyet ile okurum ama herkez Adem Cakar gibi bakmiyor bu konulara.

Burasi yeri degil ama GS TV ile sporcular arasinda yapilan yarismalar, yayin tarihinden beri en basarili uygulamaydi. Niye kaldirildi aceba ? Zaten bir futbol kulübüne ayit televizyonu izlenir haline getirmek cok zor birsey. Fatmagülün sucunu, yada Ali Haydar Usta´yi yayinlayamazsin. Sampiyonlar Ligi yayin haklarini alip, yayinlamalari lazim. Bunlar da kolay bir sekilde yapilacak seyler degildir. GS TV bagimsiz ve tamamen ücretli hale getirilmesi lazim, aydi 15-20 lira ödeyelim ama Hazirlik maclari ve CL yayinlarini kulübümüzün Televizyonundan izleyelim...

Son düzenleme:
bildiğim fenerin var gazetesi onların sistem nasıl acaba ??

Fenerbahçe Gazetesi - Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Ülker, Fenerbahçe Acıbadem, Fenerbahçe A Takımı Haberleri-Fenerbahce.Org

Internet sitesi kalitesiz, 129. Sayimiz cikti diye yaziyorlar, adi Gazete olabilir, ama bildigin Dergi galiba... Bir sayfaya merakdan göz atayim dedim, Bedri Baykam´in suratini görünce hayattan sogudum ve sayfayi kapadim. Bir bardak su icmeye gidiyorum simdi.

gs dergisi kulübün en iyi yonetilen yeri. baya da bir abonesi var diye biliyorum.

galatasaray dergisi, turkiye'nin en cok satan spor dergilerinden. gayet de kaliteli

tapatapatapatalk

İnternet üzerinden haber portalı şeklinde olacak sanırım.

gs.org tarzı haberler yayınlayacaklarsa işimiz var o ilgi çekicek şeyler olması lazım oyuncular hocalar filanda eleştirirsin mümkünse

Webaslan zu gsgzt olur

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

gs.org tarzı haberler yayınlayacaklarsa işimiz var o ilgi çekicek şeyler olması lazım oyuncular hocalar filanda eleştirirsin mümkünse

Öyle birsey olabilse, zaten GS TV´de olur. Erman Toroglu yada Ahmet Cakar gibi piskopat tipleri getirmedigin sürece, kimse cikip takimin oyuncularini elestirmez. Sonucta sen borsaya acik bir kulüpsün, kendi oyuncularini elestirerek o degere zarar vermek istemezsin.

Galatasaray dergisine avrupa´dan abone olunma imkani varmi aceba ? Eskiden yoktu diye biliyorum, sonrada birdaha ugrasmamistim. Taha eskilerde övüyorlardi, ama ozamanlar abonelik benim icin mümkün degildi diye hatirliyorum.

Öyle birsey olabilse, zaten GS TV´de olur. Erman Toroglu yada Ahmet Cakar gibi piskopat tipleri getirmedigin sürece, kimse cikip takimin oyuncularini elestirmez. Sonucta sen borsaya acik bir kulüpsün, kendi oyuncularini elestirerek o degere zarar vermek istemezsin.

Galatasaray dergisine avrupa´dan abone olunma imkani varmi aceba ? Eskiden yoktu diye biliyorum, sonrada birdaha ugrasmamistim. Taha eskilerde övüyorlardi, ama ozamanlar abonelik benim icin mümkün degildi diye hatirliyorum.

gurbetçi olduğunu bilmiyordum almanyadanmısın :D

valla direk abone olurum , yıllardır gazete almıyorum.
keyifle okurum , biz destek olursak gelişir.

medyada elimizin güçlenmesi şart !

Resmi site zaten haber veriyor. Gazete saçmalık olur. E- Gazete yerine normal gazete çıkarsalar daha iyi olur.

Resmi site zaten haber veriyor. Gazete saçmalık olur. E- Gazete yerine normal gazete çıkarsalar daha iyi olur.

aynen zaman gazetesi gibi olucak abonelik sistemi gerçek gazete çıkarıcaklar eline alan direk okur zaten ama internetten pek etkisi olmaz çünkü zaten gs.org var diğer haber siteleri var pek şansı olmaz yani

Geri
Üst Alt