daha 1 sene kiralik opsiyonu var niye aliyoruz ki simdi

M.Cengiz : Gedsonu gece 12 olmadan bitirin.

böyle bir açıklama gelirse forum yıkılır.:tbr::tbr:

Demiştim 12 den fazla etmez ,geldiğinde ki şu anda 6-8 arası biter
Alınsın

10-15 veremeyiz ki.
Onye ye 4.2 aralikta moya 3.5 gidecek

anca opsiyonlu kira

Tamamda sol bek + sag kanat + forvet yedegi de lazim olacak.
Alioski sol bek beles desek
Forvet? Falcao 1-2 m ya mi düsecek maasini
Sag kanat icinde para lazim

marcao gittiginde stoper de lazim
Ffp bitmiyormu
Geleceği olan oyunculara gömülenilir para
Artı bi zahmet cl ye gitsinler (şampiyonluk)

Önce Onyekuru ve Mostafa olduğu için anlaşılırsa da Luyindama formulü yapılır.
Satış bedelinin belli bir kısmı kiralama bedeli olarak ödenir sonra kalan kısmı için de zorunlu opsiyon konulur.

Şu ana kadar çok olumlu görüş yok taraftarda Gedson hakkında.
Ben kendisinden çok umutluyum.
Bizim ligin şifresi hızlı adamlar. Gedson kendini bulduğunda değişmez adamımız olur.

Mostafa
Onyekuru - E.Kılınç - Gedson - Kerem
birbiri ile oynama alışkanlığı edindiğinde çok heyecan veren bir ön taraf olur....

Bu çocuk çok gömüldü. Gömüldüğü gibi kötü futbolcuda değil. Aksine bu yaşta Türkiye'ye gelmeyecek kadar yetenekli aslında. Türkiye'de taraftarlar futbolcularin robot olduğunu düşünüyor. Siz yaptığınız işten 1 sene uzak kalin döndüğünüzde bir süre bocalarsiniz. Oysa yıllarca o işi yapmışsınızdir. Hele birde yaptığınız iş kas hafızası gerektiriyorsa hemen eski performansıniza dönemezsiniz. Gedson uzun süredir doğru dürüst oynamadi. Eski ritmine gelmesi öyle bir anda olmaz. Tamam bazı futbolcular gider yeni takımında hemen katkı verir ama bazı futbolcuların alışma süreci uzun sürer. Buna sabr etmekten başka birşey yapamazsın. Sabr edersende meyvesini toplarsın. Bizde sabır maalesef en az olan şey. Açıkçası bu kriterleri hesaba katmadan gömmek çok yanlış. Ben 1 sene daha kiralanır mi imkansiz ama alınabilir mi bilmiyorum ama olursa böyle birşey çok katkı vereceğini düşünüyorum

Alınacak seviyede oyun oynamadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1,5 senelik kiralama yoluna gidilebilse efsane hamle olur. Melo gibi alırız sonra da.

Geri
Üst Alt