Galatasaray Gençleşmeye Devam Ediyor!

Burak’ı bize vermez o kafayı yemiş herif. Burak da fenere giden 2 Altınordulunun başına gelenleri gördükten sonra fenere gidecekse buyursun gitsin. Ben oyuncuları oynayamayacağı yere satmam diyen başkanlarını da göreceğiz bakalım.

Antalya başkanı da fenerli o da kıllık yapabilir.

Sepil’le hocanın muhabbeti var, eskiden Göztepe’de çalışmış olmasından dolayı da hocayı seviyorlar, belki Göztepe’nin kaleciyi alabiliriz.

Bir ara sırf Burak ince için altınordu maclarini izliyordum sut tarzı szoboslaiye benziyor.. İrfancan işi zor biraz bu yıl epey sükse yaptı yedek kaleci için o bütçeyi ayiramayiz..beni en çok şaşırtan Gökdeniz oldu mental olarak yaşıtlarının epey üstünde.. Hırslı takımı sahiplenip sorumluluk alabiliyor yoksa saf yetenek olarak yunus akgunden fazla olduğunu düşünmüyorum ama yetenek bir yerden sonra sorumluluk bilinciyle birleşmeyince olmuyor ..

Alanya'dan Berkan çok övülüyor şu sıralar. Maçlarını doğru düzgün izlemedim ama söylenildiği kadar iyiyse ona çökmek lazım.

Burak’ı bize vermez o kafayı yemiş herif. Burak da fenere giden 2 Altınordulunun başına gelenleri gördükten sonra fenere gidecekse buyursun gitsin. Ben oyuncuları oynayamayacağı yere satmam diyen başkanlarını da göreceğiz bakalım.

Antalya başkanı da fenerli o da kıllık yapabilir.

Sepil’le hocanın muhabbeti var, eskiden Göztepe’de çalışmış olmasından dolayı da hocayı seviyorlar, belki Göztepe’nin kaleciyi alabiliriz.
Antalya başkanı değişti.

burak ve gökdeniz iyi topçular kaçırmamak lazım. kısıtlama olmasaydı gençlerden berat'ı da alabilirdik.

Samsun'un kalecisini Altinirdu macinda begendim

Geri
Üst Alt