Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
40 Milyon € maaş bütçesine ulaştık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelsson’a yapılan 300 bin euroluk zam sadece geçen sene için geçerliydi.40 Milyon € maaş bütçesine ulaştık.
Ekli dosyayı görüntüle 212655
Eğer öyleyse gitmezse bir güncelleme daha olur o halde.Nelsson’a yapılan 300 bin euroluk zam sadece geçen sene için geçerliydi.
Bu sene ilk sözleşmedeki bedeli alıyor olması lazım.
Aynı şekilde Boey için zam yapılacağı kesin bence.Eğer öyleyse gitmezse bir güncelleme daha olur o halde.
Şlde kalici olmamiz lzm. Çark dönmeli. Baska turlu gotumuzde patlar bu durum. 40 Milyon euro 1,2 Milyar yapiyor guncel kurla.cl ine katılamazsak çükrüyü tuttuk
o saatten sonra götümüze kadar sponsor alsak yeridir.
evet abi hep diyorum cl inde mücadele edecek takımı kuralım gerisi gelir. ligi zaten alır o kadronun yedeği bile. mesele orlarda her sene mücadele edebilmek. fanteziye kacmadan doğru yapılanmayla devam. iyi de gidiyoruz doğru taktik tam olarak bu. ligi tamamen silmeliyiz kafadan. bu lige göre transfer yapalım ilk yerel basarıları toplayalım adım adım ilerleyelimle olmuyor bu iş. risk budur diyip girişeceğiz. dursun özbek yönetiminin yaptığı gibi. makas gittikçe açılıyor avrupa kulupleriyle. bak grup asamasından bahsetmiyorum. beni zalgris turundan sonraki ludagoretz bile rahatsız ediyor mesela.Şlde kalici olmamiz lzm. Çark dönmeli. Baska turlu gotumuzde patlar bu durum. 40 Milyon euro 1,2 Milyar yapiyor guncel kurla.
Daha Fred gelecek. Olursa Rashica kerem falan gelecek.
1 milyon ekleyelimKerem Demirbay’a da bi €2.5m yazalım hayırlı olsun.
Vergisiz 31 m euroGeçen sene kaçtı?