Galatasaray Hadjam İçin Harekete Geçti

En son Fener için yazıldığını görmüştüm abi, bizimle ilgili son durum nedir bilmiyorum. Ajax'ın bek rotasyonu nasıl peki? Sayıca ne durumdalar ki satıyorlar *bunu :think:
fener ilgisini suan ogrendim. ayni bolge olmasa da, onlarin amrabat israri mevcut .

*. gecen sezon
( kendisi kulubunde yeterince sure alamadigindan,devamli oynayacagi bir kulube ) - > belcika'ya kiraya vermislerdi . haliyle donusu ertesi elden cikarmak istiyorlar. ic pazarda psv kiralik almak isteiyordu yanilmiyorsam.
- kendisiyle celtic de ilgili .

bu arada arascim, liverpool akademi cikisli (listemden) saglam bir potansiyel vardi, owen beck . alt yas bazli takip ederken hosuma giden yonleri ve tarzi dolayli dikkatimi cekmisti. ustteki isimle ayni bolge olsalar da *farkli tipolojiler.

saygi ve selamlar.

Bize böyle deli gibi savunma yapan bir azman lazım. Hemen gelsin.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koca Galatasaray mahalle takımı gibi transfer politikası izliyor.

Bienvenue de Young Boys ile CL ön elemesinde fenere 3 tane saplayınca fener de onu almıştı. Fenerde toplam 4 gol falan atabilmişti.

Haberde zerre doğruluk payı varsa sadece Okan hoca değil bütün teknik-scout görevli vb. kim varsa alayını kovun gitsin.
Oyuncu iyi-kötüsünde değilim ama bu kadarda rezillik olmaz ya Allah belanızı versin !!!

Hoccam'ı bırakın şu *vinicusmudur nedir ona yönelin bari her twittere girdiğimde elemanın 5 kişinin arasından uçak gibi geçtiği videoları düşüyor önümüze, uzun zamandır tek bir oyuncunun bizi bu kadar aciz bırakıp rezil ettiğini hiç hatırlamıyorum
sevgili ilker ,

*kendisi sochaux alt yapi cikisli olsa da, lille kulubune ait bir yetenek. yb da kiralik bildigim kadariyla .

saygi ve selamlar .

ta kendisi .

2021/22 az allmark da cilgin atmisti hafizam yaniltmiyorsa....
10 uzeri, sanirim 13 asist yapmisti o sezon.

galan'dan vazgecilip ,kendisine gidiliyor gibi bir durum var gordugum kadariyla . bu arada , galan ve wijndal haberi - yerli kaynak degil.
Anladığım kadarıyla oyuncu profili açısından herhangi bir kriter yok, yine ezbere transfer yapılacak.

Geri
Üst Alt