Galatasaray Hadjam İçin Harekete Geçti

En iyi scout izledigimiz adamdir bunlarin bir halt edecegi yok alsinlar

Adam fizikli ayagi duzgun savunmasida iyi gelsin baslasin maliyetide uygun olur ama

CL oynamak varken bizi secmezse ozaman gulerim 😊

Hoccam'ı bırakın şu vinicusmudur nedir ona yönelin bari her twittere girdiğimde elemanın 5 kişinin arasından uçak gibi geçtiği videoları düşüyor önümüze, uzun zamandır tek bir oyuncunun bizi bu kadar aciz bırakıp rezil ettiğini hiç hatırlamıyorum

okan genç oğlanlara hediye ettiği 30 milyon euro'yu yeterli bulmamış olacak ki bir de çöp edeceği transferle +10 milyon euro bağış yapmak istiyor

yahu bu adamların iyi gözükmesinin sebebi büyük oranda oyun planımızın ve sahadaki dizilimimizin dandikliği, bu adamlar kaliteli orta saha ve kanatlara karşı ne kadar iyi olabilir?

Ederi 2 milyon euro şampiyonlar ligi'nden sonra 5 falan olur şu anda da en az 7-8 milyon isterler.

Gelsin ve görelim sorunun oyuncularda değil sistemde olduğunu.

ta kendisi .

2021/22 az allmark da cilgin atmisti hafizam yaniltmiyorsa....
10 uzeri, sanirim 13 asist yapmisti o sezon.

galan'dan vazgecilip ,kendisine gidiliyor gibi bir durum var gordugum kadariyla . bu arada , galan ve wijndal haberi - yerli kaynak degil.
En son Fener için yazıldığını görmüştüm abi, bizimle ilgili son durum nedir bilmiyorum. Ajax'ın bek rotasyonu nasıl peki? Sayıca ne durumdalar ki satıyorlar bunu :think:

Şu Hadjam'ı geçen sene bizim Köhn'ü aldığımız tarihten 1 ay önce almışlar. Biz Hadjam'ı alsaydık Lig'1de 21 maçta 910 dakika forma giymiş oyuncuyu mu bize layık gördünüz diye söylenirdi herkes. Şimdi bakıyorum da herkes Hadjam hayranı olmuş :)

2 sezondur kimle oynasan bir oyuncusuna talip oluyoruz. Molde orta sahası, kopenhag sağ beki, şimdi de bu.

Allah’tan avrupa maçları oynuyoruz yoksa Konya sol bekine sulanacağız..

Bence Young boya takiminin tamamını alalım.

Geri
Üst Alt