Galatasaray Hadjam İçin Harekete Geçti

Eyvah hoca ocak ayina kadar dayanirsa, o 8 degisik oynayacagimiz takimin hepsinden en az birer tane oyuncu ister.

Daha 1. Maçta söylemiştim hahaha bizim kohnden her solbek iyidirde oyuncunun iki maçta da çıkarılması soru işareti gerçi bizim ligde her türlü iş yapar Barışla mücadele etttigine göre ama adamlar bu saatten sonra sana ucuza topçu verir mi

Herif maç içinden paylaştığı kendi fotoğrafında diz kapaklarını blurlamış. Günah diye herhalde. Canlı yayınlanan CL maçında milyonlarca insan görmüyor tabi diz kapaklarını. Sakalına ...tığım. Işid kafasında adama gerek yok ki herif CL oynayacak zaten sana niye gelsin.

Hadjam kötü oyuncu değil bana top sürüş stili ile boey'i anımsattı boy olarak aynılar ve ikili mücadeleden kaçmayan yapısı var. Tabi onun gibi savunması var mı bilmiyorum. Javi galan gibi kısa boylu hücum bekindense bence hadjam'ı almak daha mantıklı.

Avrupa kupalarında 4-5 kez daha yenilirsek güzel bir kadro kuracağız galiba. Bizi ezen her takımdan 1 transfer yapsak mis gibi.

hadjam hata yaparsa ne deriz
hadjam!

Adam instadaki fotolarinda diz ve ustunu blurlamis. Ayni zamanda geri kafalinin teki. Tam ihtiyacimiz olan bir din kardesimiz?!?!

Pragdaki sağ bek ne oldu? İçimizden geçmişti onuda alsınlar madem

Geri
Üst Alt