- 17 Ağustos 2009
- 41.906
- 30.302
- 3.448
1 milyon Euro Ziyech mi, yoksa 10 milyon Euro Rashica mı tercihi masaya geldiyse Ziyech'i seçmeyi mantıksız bulmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bisi bulmak amacı şekil olunuyorOrada mı verimli değil ? Adam orada verimli aslında nasıl izliyorsunuz maçları acaba ?
Ayni parayı versek yine tercihim Ziyech olur. Eyvallah Rashica'nin gitmesine üzüldüm ama Ziyech klas adam.1 milyon Euro Ziyech mi, yoksa 10 milyon Euro Rashica mı tercihi masaya geldiyse Ziyech'i seçmeyi mantıksız bulmam.
Ulan gerek yok. Almayın ulan!
1m ziyech mi1 milyon Euro Ziyech mi, yoksa 10 milyon Euro Rashica mı tercihi masaya geldiyse Ziyech'i seçmeyi mantıksız bulmam.
Bence Rashica ve Tete karşılaştırılmalı, ve bu ikisinden ben Rashica derdim1 milyon Euro Ziyech mi, yoksa 10 milyon Euro Rashica mı tercihi masaya geldiyse Ziyech'i seçmeyi mantıksız bulmam.
Ben de Rashica'yı Tete'ye tercih ederdim ama yönetici mantığıyla taraftar aynı olmayabiliyor işte. 23 yaşında bonservissiz Tete'yi daha mantıklı bulmuşlar demek ki. Ancak kadro içi uyum da çok önemliydi. Bakalım zaman neler gösterecek.Bence Rashica ve Tete karşılaştırılmalı, ve bu ikisinden ben Rashica derdim