Galatasaray, Hakim Ziyech'i Londra'da Sağlık Kontrolünden Geçirdi | Ziyech İstanbul'a Geldi

Ulan gerek yok. Almayın ulan!
FweoDMnWwAEpZOQ

1 milyon Euro Ziyech mi, yoksa 10 milyon Euro Rashica mı tercihi masaya geldiyse Ziyech'i seçmeyi mantıksız bulmam.
1m ziyech mi
5m rachica mı desek
gene ziyech deriz herhalde

rotsyon için biçilmiş kaftandı rachica. şapkadan tavsan cıkarmazdı ama tam bi takım oyuncusuydu. zaniolo kalsa gene oynayamazdı. kalmadığında sadece ona güvenerek de devam edilemzdi. arkasında barıs bekliyor çünkü. tüm yatırımı öper atardık öyle yapsak. her türlü önüne bir oyuncu transfer edilecekti bana kalırsa. hayrımıza olmustur insallah bu hamlelerimiz.

10 numara içinse bu transfer iki yerde de oynayabilir. gene avantaj. mertens sezonun tamamını mümkün değil tamamlayamaz. sezona iyi basladı diye ona güvenilmez.

Bedavaya alacaz, muazzam iş.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rashica yedek kalacaktı. Yedek kalacak bir adama o parayı vermek saçma olurdu. Ayrıca pozisyonları farklı ise Ziyech ve Rashica yi kıyaslamak gereksiz. Bizim orta sahaya yedek kanat oyuncusundan fazla ihtiyacımız vardı, ve 5 milyon az para değil bir yedek için.

Geçen sene Ali akmani alalım diyen adamlar ziyech beğenmiyor şimdi.bedava ziyech almak imkansız aldiysak büyük transfer.icardi de bitik dendi, oynadığı futbol meydanda..ziyech için bu risk alınır umarım almisizdir.

Inşallah sağlık kontrolünden geçer. Bu saatten sonra takılırsa rezil oluruz. Hain Romano, hemen, dünyaya duyurdu is bitmeden

Bonservis yoksa müthiş iş, denemeye deger kesinlikle, bu kadro planlamasıyla ya manyak bişey cıkacak ortaya yada seneye bu kadro dagılır, ortası yok

Bence Rashica ve Tete karşılaştırılmalı, ve bu ikisinden ben Rashica derdim
Ben de Rashica'yı Tete'ye tercih ederdim ama yönetici mantığıyla taraftar aynı olmayabiliyor işte. 23 yaşında bonservissiz Tete'yi daha mantıklı bulmuşlar demek ki. Ancak kadro içi uyum da çok önemliydi. Bakalım zaman neler gösterecek.

10 numara - 223 maç 67 gol 77asist
Sağ Kanat - 110 maç 34 gol 39 asist
8 numara - 36 maç 6 gol 15 asist
Sol Kanat - 15 maç 1 gol 2 asist

Geri
Üst Alt