Galatasaray, Hakim Ziyech'i Londra'da Sağlık Kontrolünden Geçirdi | Ziyech İstanbul'a Geldi

0+1 milyon bonservis nedir?

Valla Ocak ta psg icin Saglik kontrolunden gecemedi dizinde sorun cikmisti.
Maas haberini cikaran fasli gazeteci ziyech in cok yakin arkadasi hatta basin danismaniymis .

As in January when he underwent medical tests at PSG , Al Nassr has identified a knee problem for Hakim Ziyech. He underwent further tests at PSG.
Harika. 2 aydır da antreman yapmıyormuş belki düzelmiştir dizi.

Bu herif kafadan ne kadar sıkıntılı ve futbolu kafada ne kadar bitirmiş bunlar mühim

Yoksa konuda pek çok kez yazıldığı gibi altı ay önce PSG ve Milan kapışıyordu herif için

Takım kimyasını hem dostluk anlamında hem de sahadaki iş paylaşımı açısından nasıl etkileyeceği ciddi soru işareti

Onun dışında ne teknik kapasitesini ne de uyum sağlarsa vereceği katkıyı tartışmaya gerek yok. Camiamıza h.o dileklerimle

Ziyech PSG ye gidemedigi sebebi Chelsea kagit islemleri gec yollamis, ilk basta yanlis kagitlar yollamis boklamislar vs gecikti, transfer dönemi kapandi ve yatti. Ben öyle okumusdum. (Alman medyasinda)

Gedson da olduğu gibi.
Benim merak ettiğim sözleşme bitince o 50% ne olacak.
O da mı bitecek?
Bitmeden ya son sene yada 2 sene kala satan kulüp arıza çıkarıp satılmasını sağlar muhtemelen.
iyi hoş güzel de adam sana parlat ve sat ekstra gelir gelsin diye gönderiyor büyük risk barındırıyor bu iş

2018-19 sezonundaki Ajax takımı izlemekten en keyif aldığım CL takımlarından biriydi. Adamlar hala o dönemin ekmeğini yiyerek sağa sola patır kütür oyuncu çakıyor fahiş fiyatlardan. Takımdaki çoğu oyuncu şimdi Avrupa'nın en büyüklerinde takılıyor, Ziyech de o takımın en önemli parçalarındandı

O dönem ceza sahasında bitiricilik dışında teknik açıdan kusursuz, mükemmel bir oyun görüşüne sahip ancak arada maçtan kopabilen ve karar verme mekanizması şaşan, çalışkan çevik ama kuvvet bakımından zayıf müthiş bir takım oyuncusuydu

Chelsea takımı çorba olduğu için geri gitmesi normal fakat toparlayabilecek mi korkutuyor

Tek vasfı sol bek kovalamak olan vasat rashica için yapılan yangına bakın hele .. Hakim ziyech bu.. 10 numaraya mertensin pozisyonu için aliniyo. Sırf icardiye en az 7 asisti olur bu adamin.

Gerçi ne anlatıyorum vasat sevicilere, size burdissolar, donk , babeller gerek

2201117PG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Araplara gitmeme olayının sebebinin sakatlık değil para olduğu çok belli

Saf herif €13m maaşa okey demiş baktı millete dağıtıyorlar yirmişer kırkar zam istemiştir Araplar da get lan demiştir

Benim anlamadığım bu adam 2023de arada dünya kupası oynamadı mı ? Oynadı daha sonra sakatlık mı geçirdi hayır ne gibi sakatlığı olduğu iddia ediliyor.

Bugün bir cok bjk li arkadasim rashicayi elinizden nasil kaptik dedigi anda, hakim ziyech gs haberini gorduklerinde gozlerine inanamadilar tam bizlik adamdi demeye basladilar, ziyech den bahsediyoruz herhangi duz bir oyuncudam degil

Geri
Üst Alt