Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.591
- 2.806
- 428
Olumsuz rapor gelecek ve iptal olacak gibi hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harika. 2 aydır da antreman yapmıyormuş belki düzelmiştir dizi.Valla Ocak ta psg icin Saglik kontrolunden gecemedi dizinde sorun cikmisti.
Maas haberini cikaran fasli gazeteci ziyech in cok yakin arkadasi hatta basin danismaniymis .
![]()
Ziyech a un problème, le PSG avait tout compris
Lors du mercato d'hiver, le PSG avait été proche de recruter Hakim Ziyech. Mais le transfert avait échoué au dernier moment à priori pour des soucis administratifs. Mais la réalité est probablement différente, puisque le joueur a été recalé en Arabie…www.foot01.com
As in January when he underwent medical tests at PSG , Al Nassr has identified a knee problem for Hakim Ziyech. He underwent further tests at PSG.
gs taraftarı diyelim.Ziyekle raşikayi ayni cumle icinde sadece Turkler kullanir herhal.
Adamı bonservisi ile alıyoruz. Biz karşılayacağız tabi ki.Maasini kim karsiliyo?
Neymis maasi?Adamı bonservisi ile alıyoruz. Biz karşılayacağız tabi ki.
Bitmeden ya son sene yada 2 sene kala satan kulüp arıza çıkarıp satılmasını sağlar muhtemelen.Gedson da olduğu gibi.
Benim merak ettiğim sözleşme bitince o 50% ne olacak.
O da mı bitecek?
Pulgar'ciyiz biz.Tek vasfı sol bek kovalamak olan vasat rashica için yapılan yangına bakın hele .. Hakim ziyech bu.. 10 numaraya mertensin pozisyonu için aliniyo. Sırf icardiye en az 7 asisti olur bu adamin.
Gerçi ne anlatıyorum vasat sevicilere, size burdissolar, donk , babeller gerek
2201117PG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benfica yolluyor mu ki Rafa Silva'yı?1 Rafa Silva değil ama Zİyech'e de hayır demem.Takımı şampiyon yapar..
Benfica sözleşme yenilemek istemiş ama Rafa Silva fazla maaş istemiş.Al Hilal Takımı istiyodu..Benfica yolluyor mu ki Rafa Silva'yı?