Galatasaray, Hakim Ziyech'i Londra'da Sağlık Kontrolünden Geçirdi | Ziyech İstanbul'a Geldi

Nasil bir saglik kontroluymus 3 gundur anlam veremedim kanser testine mi soktunuz parca alip sonucmu bekliyorsunuz ? en son seforovice yapildi adam testi gecti denildi bildigin yuruyecek mecali yoktu hizini tamamen kaybetmisti

Yuksek maasi var orada, Hollanda'dan kimse alamaz zaten sanirim kendisi de Ingiltere'de kalmak istemiyor. Chelsea de elinde tutmak istemedigi icin belese vermeye razi. Kadrolarinda 100 tane oyuncu oldu.
Maaşında indirim yapmak istemiş sözde. Steijn hoca onun oynadığı bölgede 4 oyuncum var şu an kendisi gereksiz diye bir açıklama yaptı.

Çok takılmaya gerek yok.
Oynarsa baştacı olur (İcardi gibi), oynamazsa tarihte yerini alır. (Falcao gibi)

Paraymış vs miş onu da yönetim düşünsün...

Esnaf Bağkuru prim borcunu yatırmamış.E bizim sgk böyle şeyi affetmiyor yatırın gelin diyor.Ziyechde yatırıp ertesi gün aç karnına tekrar geliyor tahlil falan uzuyor iş

The Wizard
Mrs. Pass

Curve dolusu Uzun pasları Muazzam.

İcardi, Zaha, Kerem ve Tete'yi bolca defans arkasına yollar.

Ya birde şöyle düşünün 1 günde adamın tüm tetkiklerini yapabilir bakabilirsin de demek ki ince ayrıntısıyla bakılıyor.

Arkadaşlar Zaniolo bekleniyor zannımca. Zaniolo gitmeden ben de Ziyechin geleceğini sanmıyorum.

Şimdi çıksa anca akşam gelir gelse gelse gece yarısı filan olur heralde bu saatten sonra

Geri
Üst Alt