Galatasaray, Hakim Ziyech'i Londra'da Sağlık Kontrolünden Geçirdi | Ziyech İstanbul'a Geldi

Fas milli takımı ve AJax da iyi. Chelsea'de kötü. Premier lig temposu başka bir şey her oyuncu oraya uymuyor. Bence Ziyech bizim lig için biçilmiş kaftan.

Sakatlığına da baktım şimdi öyle 6-7 aylık dizin parçalandığı diz sakatlıklarından değil. Bizim Toreyra'nın sakatlığı gibi bir şey yaşamış oda 2021'de. O yıl birde kalça sakatlığı var işte. Tek ciddiğimsi sakatlıklarını bunlar. Bunlarda kaçırdığı totalde 15 maç filan. Benim için tek sorun ben Prime dönemi geçmiş oyuncuların alınmasına karşıyım.
Ziyech de düşüş döneminde bir topçu daha buradan toplayıp 2.bahar yaşar mı bilmiyorum. Erden Timur çok uygun maliyetlere dünya starı düşürme taktiği uyguluyor transferde. Fırsat kovalayıcı stilinde. İcardi(750kya almıştık) ve Zaniolo'da(normalde 40 mioluk topçuydu) başarılı oldu. Zaha ve Ziyech'de neler olacak?

Erden Timur şunun farkında geçen yıl hoca faktöründen ziyade belirli oyuncuların yüksek seviye oyunuyla şampiyonluk geldi. Buradan Okan faydasız hoca anlamı çıkarıp gocunmayın hemen. Bireysel oyuncu performansları bilhassa İcardi ve Toreyra kilit faktör oldu hatta Gomis bile kaç defa ipten aldı ilk yarıda Okan Buruk'u. Dolayısıyla Erden Timur bu tip zor anlarda sahne alabilecek yıldızlara gitmekten vazgeçmeyecektir.

Yarın tekrar sağlık testine mi girecekmiş? Te allam. Bakmışken sıtma, bel soğukluğu falan var mı ona da mı bakıyorlar acaba?

Haluk Yürekli: ''Hakim Ziyech’in sağlık testinde sorun çıksın diye dua edenlerin duası kabul olmadı!

Önce Wanda Nara'nın testleri şimdi de Ziyech'in. Uzun uzun bekleyişler.

Geri
Üst Alt