Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.449
- 6.476
- 1.123
Muhtemelen hem sezon içinde hem maç içinde sıkça değişiklikler yapacağız gibi duruyor. Hatta kimi maçlarda muslerayı,nelssonu ve boeyi bile kenarda göreceğimizi düşünüyorum.Tete yedek mi kalacak simdi? Kerem Turk kurali yuzunden komik bir sekilde ya sag kanat ya da 10 numara oynayacak. Kimse bana rotasyon falan demesin. Ziyech'i rotasyona alacak bir butcemiz yok. Dunya kadar yillik maas verecegiz.
Kerem'i kestik diyelim ve on tarafi soyle yaptik:
Icardi
Zaha Ziyech (10 rolunde oynar mi bilmiyorum) Tete
Bu sekilde Kerem Demirbay ve Kazimcan oynamak zorunda kaliyor. O zaman yeni 8 ve Angelino yedek kalacak.
Gercekten cok kotu bir kadro planlamasi. Finansal yon disinda, bu oyuncu grubu nasil mutlu olacak.
Günay kalede olursa apokerim ve kazımcan yeterli,
Nelsson kenarda olursa yine apokerim ve kazımcan yeterli.
Buna ek olarak angelino oynatmak istediğimizde de mecburen ileri uçtan birini keseceğiz.
Kadro planlaması aslında kötü olmamakla birlikte 8+3 kuralı belimizi bağlıyor.
Lig için kadromuz yeterliydi, ancak işin içine avrupa girince mecburen böyle isimlere yönelmek gerekiyor. Bu da tabii forma dağıtımı konusunda bir sorun olacağı düşüncesine itiyor.
Artık burada da teknik ekibin işi ne diyorum, neticede bihaber yapılmıyordur transferler, otursunlar çalışsınlar kadro kurgusu üzerine...