Galatasaray, Hakim Ziyech'i Londra'da Sağlık Kontrolünden Geçirdi | Ziyech İstanbul'a Geldi

Tete yedek mi kalacak simdi? Kerem Turk kurali yuzunden komik bir sekilde ya sag kanat ya da 10 numara oynayacak. Kimse bana rotasyon falan demesin. Ziyech'i rotasyona alacak bir butcemiz yok. Dunya kadar yillik maas verecegiz.

Kerem'i kestik diyelim ve on tarafi soyle yaptik:

Icardi
Zaha Ziyech (10 rolunde oynar mi bilmiyorum) Tete

Bu sekilde Kerem Demirbay ve Kazimcan oynamak zorunda kaliyor. O zaman yeni 8 ve Angelino yedek kalacak.

Gercekten cok kotu bir kadro planlamasi. Finansal yon disinda, bu oyuncu grubu nasil mutlu olacak.
Muhtemelen hem sezon içinde hem maç içinde sıkça değişiklikler yapacağız gibi duruyor. Hatta kimi maçlarda muslerayı,nelssonu ve boeyi bile kenarda göreceğimizi düşünüyorum.
Günay kalede olursa apokerim ve kazımcan yeterli,
Nelsson kenarda olursa yine apokerim ve kazımcan yeterli.
Buna ek olarak angelino oynatmak istediğimizde de mecburen ileri uçtan birini keseceğiz.

Kadro planlaması aslında kötü olmamakla birlikte 8+3 kuralı belimizi bağlıyor.
Lig için kadromuz yeterliydi, ancak işin içine avrupa girince mecburen böyle isimlere yönelmek gerekiyor. Bu da tabii forma dağıtımı konusunda bir sorun olacağı düşüncesine itiyor.

Artık burada da teknik ekibin işi ne diyorum, neticede bihaber yapılmıyordur transferler, otursunlar çalışsınlar kadro kurgusu üzerine...

Surekli yildiz transfer pesinde oldugumuz icin ve Rashica’nin rakibe gitmesinden sonra hakli olarak cogumuz Erden Timur ve digerlerine salladik ama Ziyech’e gelecek olursak, Ziyech baska bir seviye. Rashica takim oyuncusu ama Ziyech sana mac kazandirir ve kapali defansa karsi her an kilidi acabilen bir oyuncu. Sag kanatta degil de forvet arkasinda oynar bence. Kerem buyuk ihtimal sag kanada gecer. Nevzat’in maliyet konusunda yazdiklari dogru ise iyi is.

Ben Rashica’yı istiyordum şahsen.

Sistemimizde kendini kanıtlamış bir oyuncu yerine kapalı bir kutu geliyor…

Gomis işine dönmesin de. Senelerce yerini dolduramadık.

Gelenler önemli değil. Vasat takımlara karşı pozisyona giremiyoruz. Kayseri’de Ziyech olsa 3 kişiyle savunuruz

Haklisin, ama valla bu sezon da suana kadar tekardan Halil, Baris, Berkan, Kerem dortlusune donduk...

Anadolu takımlarına karşı kilitdi açar şut atar çalım atar faul aldırır bazen baya zorlanıyoz böyle maçlarda

Normal şartlarda ziyech le anlaşsak yıkmamiz lazımdı ortalığı. Şu an bir garip durumdayız orta sahadaki zayıflığımiz düşündürüyor malesef.

Geri
Üst Alt