- 3 Temmuz 2012
- 133.947
- 80.786
- 5.198
Hosgeldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne olsun istiyon ki para mı verelim üstüne mis gibi free oyuncuları topladık işte. Zaha'ya falan 20m verebilecek miydin? Yok.niye sürekli ucuz adamları alıyoruz? fakir miyiz?
buyuk takım dediğin bonservis odeyip oyuncu alır. yakıştıramıyorum bu tarz transferleri.Sen ne olsun istiyon ki para mı verelim üstüne mis gibi free oyuncuları topladık işte. Zaha'ya falan 20m verebilecek miydin? Yok.
O halde oturup önümüze bakalım
Prösedür.Kaç kez girecek lan bu adam sağlık kontrolüne... Sağlıklıysa sağlıklı sakatsa sakat anasını satayım...
Belkide kendisi istiyordur nereden biliyoruz.konuya komşuya özellikle L nassr 'a gösterelim diye düşünüyor da olabilirEn son adam yapacağınız işe diyip gidecek
Seferoviç de böyleydi.Ilk defa bukadar saglik testine tabi tutulan oyuncuyu gördüm. Ilginc ne gibi sorun varda bukadar kontrol ediliyor merak ettim.
Ilk defa bukadar saglik testine tabi tutulan oyuncuyu gördüm. Ilginc ne gibi sorun varda bukadar kontrol ediliyor merak ettim.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arabistan'dan dönüş yaptı sözde resmi açıklama o yöndeydi tabi kontrol edeceksin ki kendisi de bunu kabul ediyorsa sorun yok demektir. TR de kontrolden tekrar geçmesi ise prösedürIlk defa bukadar saglik testine tabi tutulan oyuncuyu gördüm. Ilginc ne gibi sorun varda bukadar kontrol ediliyor merak ettim.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi