Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.155
- 3.667
- 1.588
kiralik+opsiyon gelsin tutmazsa devre arasi postalariz, araplara hep 1er yillik sözlesme yapacaksin bknz ghezzal, feghouli, belhanda....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk 11 olarak basladigi maclar;geçen sene koca premier ligde 20 maç oynamış sadece 2 tanesi 90dkbu kadro planlamasını kim yaptıysa tebrik ediyorum.
OX dediğin adam geçen sene kaç maça çıktı? Koşan 10 dediğin adamın kaç maçını izledin? Dedğin kişi Tadic ise , kendisi kanatta oynar.Şimanski ise kaç maçını takip ettin? Kadro planlamasında bu kadar kötülenecek durum yok, bir rashica almadık diye yangına gerek yok. Rashica'da 2.ligte top oynuyordu. Her şey takımın birbirine kilitlenmesi ile alakalı.Evet beyler zehirli oku atıyorum; Rashica mı, Ziyech mi?
Bir tarafta Gedson-OX sağda Rashica 4-3-3 oynayan tempo takımı, diğer taraf koşan 10 aldı, bizimkiler JOGA BONİTO.. Merakla bekliyorum bu kadro planlamasının sonucunu, başarılı olmaz de demek zor, öngörmek zor..
asıl pozisyon orta saha ortası , kanat devşirmeAslı pozisyonu sağ kanat. Aradığımız orta saha olduğundan şüpheliyim.
Takım birbirine kilitlenmişti zaten.OX dediğin adam geçen sene kaç maça çıktı? Koşan 10 dediğin adamın kaç maçını izledin? Dedğin kişi Tadic ise , kendisi kanatta oynar.Şimanski ise kaç maçını takip ettin? Kadro planlamasında bu kadar kötülenecek durum yok, bir rashica almadık diye yangına gerek yok. Rashica'da 2.ligte top oynuyordu. Her şey takımın birbirine kilitlenmesi ile alakalı.
Hayırlısı olsun.asıl pozisyon orta saha ortası , kanat devşirme
eksik nedir geçen seneden Rashica dışında? Ana kadro duruyor zaten.Takım birbirine kilitlenmişti zaten.
Aslı pozisyonu sağ kanat. Aradığımız orta saha olduğundan şüpheliyim.
Aslı pozisyonu sağ kanat. Aradığımız orta saha olduğundan şüpheliyim.