Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.548
- 5.155
- 1.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki hangi üc yerli oyniyacak?mertens yedek
Ne alakası var yahu. Duyum mu veriyorum ben.kendine güldürmeyi bırak artık. iyice Melikşah oldun
maçları izliyorum. Szymansk'nin FB öncesi maçlarını izledin mi demek istemiştim.Szymanski - koşan 10 evet aksini düşünüyorsan sen izle maçlarını. Transfere bakış açısından bahsediyorum, tercihler.. Yangın da yapan yok..
Bizim yönetim alınabilecek iyi oyuncuları almaya çalışıyor zira bir takımın hem Szymanski ile ilgilenmesi hem Ziyech ile ilgilenmesi yada 8 alternatifi hem Fred hem Paredes olması akıla yatkın değil hepsi farklı profillerde oyuncular.
Üç yerli net bence Apo, Kerem, Kerem D.
abdül kerem demirbay bazen kazım günay
Kazımcan-Günay ve Kaan da girer o denkleme.Üç yerli net bence Apo, Kerem, Kerem D.
Duruma göre Barış, Halil, Berkan, Kazımcan yedekler.
Üç yerli net bence Apo, Kerem, Kerem D.
Ozaman ziyech zaha Tete nin beri yedek olmali, sence kabul ederlermi bunu?Üç yerli net bence Apo, Kerem, Kerem D.
Rashica'yı herkes gibi ben de istiyordum, hatta dün haberi görünce maçı bile izleyesim gelmedi. Ancak bir oyuncuya bu kadar takılmamak gerek.Yapılan transferlerin oyuncu profilleri itibarıyla bütün sistem değişiyor, bunu anlamak bu kadar zor değil. Zaha banko oynamalı mesela kimin yerine oynayacak? Solda oynarsa Kerem gitti, bu sebeple arkaya yerli atmak zorundasın. Sağda oynarsa Tete gitti. On numaraya koysan numara değil. Rashica'nın varlığı mühimdi, o olmasa da benzer profil topçu almalıydık. Çizgiyi kullanması sebebiyle derinlik katıyordu takıma, dkya göre gol-asist katkısı da çok iyiydi. Sadece savunma yönü var gibi algı oluştu. Şimdi ön taraf savunma zaafiyeti yaratacağı için çok çok iyi bir 8 alınmalı. Geçen seneki takım Oliveira'yı bile kaldırabiliyordu. Bunlar hep değişecek. Takımın devamlı rotasyon yapması gerekecek bu bile geçen seneki en önemli özelliğimizi elimizden alıyor. Rashica diyorsun da yokluğu zincirleme reaksiyon yaratıyor işte. O girene kadar ne oyun oynadığımız da ortada.