Galatasaray, Hakim Ziyech'i Londra'da Sağlık Kontrolünden Geçirdi | Ziyech İstanbul'a Geldi

Kesin geliyormu şimdi. Nerede bu ucakcilar. Açıklama bekliyoruz

Szymanski - koşan 10 evet aksini düşünüyorsan sen izle maçlarını. Transfere bakış açısından bahsediyorum, tercihler.. Yangın da yapan yok..
Bizim yönetim alınabilecek iyi oyuncuları almaya çalışıyor zira bir takımın hem Szymanski ile ilgilenmesi hem Ziyech ile ilgilenmesi yada 8 alternatifi hem Fred hem Paredes olması akıla yatkın değil hepsi farklı profillerde oyuncular.
maçları izliyorum. Szymansk'nin FB öncesi maçlarını izledin mi demek istemiştim.
Fred, Parades isimleri belki de yemdi?
Bence her şey için çok erken.
Geçenn senenin kadrosu korunda zaten. 8 , 8.5 transferi gelsin yeterli.

Bu transferi de sabote ederler almak için. Belli menajer odakları düğmeye basmış belli ki.

Takım kimyası eksi 10 olur bu transferle hayırlı olsun. Geçen sene fenerin yaptığı gibi panikle iş yapıyoruz Mertens- İcardi- Torreira gibi adamlardan tamamen bireysel düşünen oyunculara geçiş yapıldı bu sene yönetim aşırı kötü bence şu an. Okan Buruk da onay verdiyse geçmiş olsun ilk devreyi bitiremeyecel muhtemelen bu gidişle.

Yapılan transferlerin oyuncu profilleri itibarıyla bütün sistem değişiyor, bunu anlamak bu kadar zor değil. Zaha banko oynamalı mesela kimin yerine oynayacak? Solda oynarsa Kerem gitti, bu sebeple arkaya yerli atmak zorundasın. Sağda oynarsa Tete gitti. On numaraya koysan numara değil. Rashica'nın varlığı mühimdi, o olmasa da benzer profil topçu almalıydık. Çizgiyi kullanması sebebiyle derinlik katıyordu takıma, dkya göre gol-asist katkısı da çok iyiydi. Sadece savunma yönü var gibi algı oluştu. Şimdi ön taraf savunma zaafiyeti yaratacağı için çok çok iyi bir 8 alınmalı. Geçen seneki takım Oliveira'yı bile kaldırabiliyordu. Bunlar hep değişecek. Takımın devamlı rotasyon yapması gerekecek bu bile geçen seneki en önemli özelliğimizi elimizden alıyor. Rashica diyorsun da yokluğu zincirleme reaksiyon yaratıyor işte. O girene kadar ne oyun oynadığımız da ortada.
Rashica'yı herkes gibi ben de istiyordum, hatta dün haberi görünce maçı bile izleyesim gelmedi. Ancak bir oyuncuya bu kadar takılmamak gerek.
Bu transferleri yapanlar bir şeyler düşünmüşlerdir heralde. Kadroyu nasıl kuracağını da bir zahmet Okan hoca düşünsün.
60 maç oynacağız yedeklerde iyi olmalı. Morutan, Cicaldau, Taylan falan yedek olacağına Tete, Sergio olsun. Muhasebesini yapacak kişiler taraftarlar değil.

Hücumda kim yedek kalacak? Sponsor falan imza parasini eklersen 3 sene icin 20 verdin Zaha mi? 2,8 + 3,1 milyon imza parasi alan, normalde seni parlatip Avrupaya satariz diyerek getirdigimiz Tete mi? Yoksa simdi gelen bunlar kadar maas alacak Ziyech mi? Üstüne daha Mertens'de var. Yani bu dörtlüden 2 tanesi hep yedek olmali. Kerem mecbur oynamali diye.

Şu adama verilecek paraya yazık. Buna vereceğin parayı orta saha transferi için kullan, almayı düşündüğünden daha iyisini al, eğer Nelsson satılmayacaksa aynısı Ramos için de geçerli.

Geri
Üst Alt