Galatasaray, Hakim Ziyech'i Londra'da Sağlık Kontrolünden Geçirdi | Ziyech İstanbul'a Geldi

Sol ayakla sağ köşeden kestiği ortalarla en az 5 asist yapar.

Ben kendisinden 10 gol 10 asistlik bir performans bekliyorum.

Ziyech'in geçen sezonki istatistik profili. Sample size küçük ama vay babayın dedirtecek bir profil...

Screen Shot 2023-08-16 at 4.24.27 PM.png

Bunu dünyanın en iyi liginde yaptığını hatırlatalım. Pas yüzdesi ciddi red flag ama Belhanda'dan alışığız Fas tipi pasörlere

4,5 milyon euro mu? Adama sen bonservisini hallet biz de sana bu paraları mı verelim dedik. Sürekli yıldız alma peşindeyiz takım olgusunu kaybetmeyiz inşallah

oyuncu nasıl bir performans gösterir bilemem ama takımda bu kadar ağa babanın olması iyi değil bana göre.

sürekli dikine oynamak istediği için yahu. risk alan oyuncu tipi bunlar.
kross gibi 2-3 metre alanda pas yapanlar anca 90% pas becerisi yakalar
Bu zaten kanat oyuncuları ve on numaralara karşı percentile verileri

Normalde beklenti yüzde 75 gibi bir başarı olmasıdır. Yaratıcılıkta geri düşmeden yüzde seksenleri görenler en iyi pasörler oluyor bu pozisyonlarda

Adamın oynadığı son maçın özetine bakın biri atmış buraya. Süper bir golü var ama Belhandavari bir top kaybı da yapmış özetin tam 1. dakikasında

maaş bütçemiz ne oldu abi 100 falan mı

ffpden kaynamasalar bari

Bu zaten kanat oyuncuları ve on numaralara karşı percentile verileri

Normalde beklenti yüzde 75 gibi bir başarı olmasıdır. Yaratıcılıkta geri düşmeden yüzde seksenleri görenler en iyi pasörler oluyor bu pozisyonlarda

Adamın oynadığı son maçın özetine bakın biri atmış buraya. Süper bir golü var ama Belhandavari bir top kaybı da yapmış özetin tam 1. dakikasında
Hücum oyuncularının pas yüzdesinde temel alınması gereken tek futbolcu Kerem Aktürkoğlu’dur..
Yanılmıyordam %72’ydi.
Burdan hareketle, sürekli geçiş yememiz muhtemel.
Bu kadar ağa babayı bir arkadaşın dediği gibi takım yapmak çok zor, hep birlikte göreceğiz nasıl bir kimya olacağını. Hayırlısı olsun..

Geri
Üst Alt