Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.568
- 12.548
- 2.868
Ananas muh ney yav ,1 haftadır yokum internette 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seksten önce yersen tadı meniye geçiyormuş. Seksi kadınlar için daha cazip kiliyormus. Olay bu.Ananas muh ney yav ,1 haftadır yokum internette![]()
Ben de piñacolado içmişler sanmıştımSeksten önce yersen tadı meniye geçiyormuş. Seksi kadınlar için daha cazip kiliyormus. Olay bu.
spor bakanı zaten tarafsız olsa olay buralara gelmez herif fenerli holiganın önde gideniFetöcü muhabbeti çok ama çok sıktı artık ya. İki taraf için de diyorum. Spor Bakanı bu olan bitenden zevk almıyorsa eğer artık buna direkt son noktayı koyar ve bitirir. B.ku çıktı bile diyemiyorum hayatımda bu kadar iğrenç ve anlamsız bir muhabbet görmedim.
Uğur Boral Bekir irtegunYa kendileri olmayan tarihlerinden niye adam çıkarmışlar onu da anlatsınlar bilelim.
Galatasaray: “Hiç boşuna uğraşmayın çünkü içinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez.”
Emrahi duyunLAN HESAP FAKE!
insan insanlığını bilirse dediğin doğru ama terbiyesiz ve saygısız ise insanlar da ona göre davranır. Saygı göster ki saygı göresinOrtam yine çok fazla gerilmeye başladı
Federasyon çok net akışına bıraksa belki de bu kadar gergin bir ortam olmayacak
Feneri o kadar zirvede tuttular ki
Onlar da yine şımardı
Konudan bağımsız bir de şu var abi
İsmail Kartal üzerinden yok kaloriferci vs. cok kötü benzetmeler abi
Sevmeye de bilirsiniz çok saygısız açıklamalari da oluyor zaman zaman
Tamam diğer işlerde baskıyı koyalım hakkımızı almak için elimizden geleni yapalım ama kişilerin görünüşü gibi şeyler üzerinden çok yanlış işler