Galatasaray, Hidemasa Morita Transferi İçin Görüşmelere Başladı İddiası

Ne bu tüm lig şimdi Santa Clara takımını mı söğüşlüyor. Önce Fener şimdi biz.

2 gün pnce lizbona inmis sporting de imzalamak icin. Trolleniyor olmayalim
1656012067518.webp

Menajer transferi ozaman adamı heryere teklif ediyorlar belkide. Nagatamo vardı bizde odamı defansif ortasaha idi o gibi ise yandık zaten...

yav ben bunu genç zannediyordum heyecanlanmıştım 27 imiş herif

Niye olmasın öyle iyi bi takımda da oynamıyo.Sporting Lizbonla anlaşamamışsa alma ihtimalimiz var bence..
+

santa clara takimi uzun suredir finansal yonden zor durumdaydi bildigim kadariyla...
ellerinde para edecek bir kac oyuncudan biri de ilk ayak bastigi gunden beri basta *morita idi...
<-> o donem forumumuz da ilgili basliklar da oyuncuya dair bir kac kez konustuk sevgili keramettin'le beraber.

elbette tepe 4 takim kalibresinde degiller. bu sezon, yine de ligi 7.bitirebildiler. bi ustu zaten avrupa kupalari...
kulup ozelinde, ilginc olan, bu oyuncuyu kawasaki den belese almalari ve oyuncunun kalitesinden dolayi gelir gelmez dikkati cekmesi ,akabinde teklifler once gecen sezon *braga cok ciddi idi,, bu sezon sporting.

sporting, zeki bir manevra ile iki klas orta sahasini guzel paraya satti yakin gecmiste.bunu da yazmistim bu hafta.
dolayisiyla ivedi buraya oyuncu alacaklar 2 adet, biri *morita olacagi *nisan basindan beri belli idi saglam asya kaynaklardan ogrendigim... anlasamamalarina buyuk sasiririm sahsen. olur da biz alirsak, mevcut resmi basligina onceki yazdigm nacizane mesajimin uzerine bir kac sey karalamayi dusunuyorum. <*sayet haberler dogru olup gercege donusurse...

nagatomo ozelinde oldugu gibi. dunya genelinde *japonlar kadar kendilerine bakan baska ulke yok - uzun vade anlaminda saha ici ve disi fitlik ve istikrar konusunda. morita net 5 sene katki verir istikrarli olarak...

mesaj icinde de belirttigim gibi -oltaya gelinmiyorsa -
sayet alirsak cok ilginc olur - dunya kupasi japonya as aday kadrosunda yer aliyor zaten.

Genel kanının aksine ben bu adamda bir şey göremedim.

27 yasina gelmis bir Japon ve Santa Clara topcusuna sicak bakamam.

Not: hiç izlemedim

Ben bu herifi hücuma dönük orta saha veya kanat sanıyordum öyle bir ismi var

Fenerliler çok övüyor bunu hatta Crespo satılırsa çökelim diyenlerde vardı ben izlemedim ama genel kanı sanki olumsuz gibi bende

Geri
Üst Alt