Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomise 500 bin vermedik diye 50 milyon girdi. Bence 10 milyon verelim gitsin.yıllık sponsorla dahi olsa 7-10 arası para verip 3 yıllık sözleşme imzalarsak 2 sene sonra bileklik almaya başlarız![]()
aynı mesajı bi renktas daha atmıştı elimden geldiğince izahını yapmıştım.Gomise 500 bin vermedik diye 50 milyon girdi. Bence 10 milyon verelim gitsin.
2.maçtan 1 hafta önce gelir en iyi ihtimalForumda Icardi tatil yapacak, gelecek vs. konuşuluyor ama Icardi iş disiplini yüksek, karakterli bir oyuncu. Sırf tatil yapmak için takım arkadaşlarını ön elemelerde yalnız bırakmak istemez. Kaldı ki kendisi CL'de oynamayı herkesten fazla istiyordur.
Zaten hüsran yaşadık Burak kardeş. 50 milyon girdi. 10 girmesi problem değil. Şöyle adamlarda muhasebecilik yapmayın.aynı mesajı bi renktas daha atmıştı elimden geldiğince izahını yapmıştım.
kısaca - doğru yapılan bir iş sonrası (göndermek) alınan yanlış bir aksiyon yüzünden (transferler) sürekli bunu örnek gösterirsek batmış kulupler iyice batar.
o günde demiştim bu kafayla apo - kerem 10 milyon yıllık isteyebilir çünkü yerliler ve yerleri dolmaz.
bu gomis tezinin spor ekonomisinde karşılığı anca hüsran olur
36Gel Ulan. 32 yaşında adamı aylardır ortalıkta Aşkın Olayım'ı söyleterek dolaştırıyon.