Galatasaray, Icardi ile Anlaşmaya Yakın

ICARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII diye duyacağız yine

Socar stadında Sicardi şovvv!!

Gomise 500 bin vermedik diye 50 milyon girdi. Bence 10 milyon verelim gitsin.
aynı mesajı bi renktas daha atmıştı elimden geldiğince izahını yapmıştım.

kısaca - doğru yapılan bir iş sonrası (göndermek) alınan yanlış bir aksiyon yüzünden (transferler) sürekli bunu örnek gösterirsek batmış kulupler iyice batar.
o günde demiştim bu kafayla apo - kerem 10 milyon yıllık isteyebilir çünkü yerliler ve yerleri dolmaz.

bu gomis tezinin spor ekonomisinde karşılığı anca hüsran olur

Forumda Icardi tatil yapacak, gelecek vs. konuşuluyor ama Icardi iş disiplini yüksek, karakterli bir oyuncu. Sırf tatil yapmak için takım arkadaşlarını ön elemelerde yalnız bırakmak istemez. Kaldı ki kendisi CL'de oynamayı herkesten fazla istiyordur.

Forumda Icardi tatil yapacak, gelecek vs. konuşuluyor ama Icardi iş disiplini yüksek, karakterli bir oyuncu. Sırf tatil yapmak için takım arkadaşlarını ön elemelerde yalnız bırakmak istemez. Kaldı ki kendisi CL'de oynamayı herkesten fazla istiyordur.
2.maçtan 1 hafta önce gelir en iyi ihtimal

aynı mesajı bi renktas daha atmıştı elimden geldiğince izahını yapmıştım.

kısaca - doğru yapılan bir iş sonrası (göndermek) alınan yanlış bir aksiyon yüzünden (transferler) sürekli bunu örnek gösterirsek batmış kulupler iyice batar.
o günde demiştim bu kafayla apo - kerem 10 milyon yıllık isteyebilir çünkü yerliler ve yerleri dolmaz.

bu gomis tezinin spor ekonomisinde karşılığı anca hüsran olur
Zaten hüsran yaşadık Burak kardeş. 50 milyon girdi. 10 girmesi problem değil. Şöyle adamlarda muhasebecilik yapmayın.

Gel Ulan. 32 yaşında adamı aylardır ortalıkta Aşkın Olayım'ı söyleterek dolaştırıyon.

Melo’nun mondragon her sene transferi 2.03 ay sürerken Icardi olayını temmuz ortasına gelmeden bitirmek büyük iş olur

İcardi muhtemelen bir çok teklifi Galatasaray’dan ayrılmak istemediği için reddetti vallahi büyük adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Engel mi yedim Transfer Nöbetinden yaw

Geri
Üst Alt