Galatasaray Icardi'nin Alternatiflerini Belirledi

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray'da Icardi'nin transferi gerçekleşmezse oyuncunun alternatiflerini de belirledi. Spartak Moskova'nın 25 yaşındaki Jamaikalı forveti Shamar Nicholson en güçlü aday olarak yer alıyor. Nicholson yanı sıra bir diğer aday da geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla Spor Toto Süper Lig'de izlediğimiz Chelsea'li yıldız Michy Batshuayi...

Beinsport

Diagne 2 yani. Adam tank gibi ağır yahu. Bitiricilikte öyle üst düzey değil. Bize ceza sahasında terör estirecek biri lazım.

Alternatifler haberi de çıktıysa Icardi işi yalan olacaktır. Shamar hayırlı olsun.

31 Ağustos itibariyle takımın 1.golcüsü hala belli değil. Artık transfer yapılsa iyi olur. Şamarı yiyecek yoksa yönetim. Eksiklerin giderileceği sözü verilmişti mazbata töreninden sonra. Ultraslan cephesi sessiz kalmaz aksi taktirde.

Icardi’nin futbola karşı bir tutkusu kaldığını düşünmüyorum. En son Arjantin’de insan ticaretinden yargılanıyordu. Karısı Wanda olan adamdan fayda gelmez ilgilenemez futbolla, haftada bir maç yapacak. Falcao 2 olur, alıntılarım bu mesajı gelirse.

Icardi’nin futbola karşı bir tutkusu kaldığını düşünmüyorum. En son Arjantin’de insan ticaretinden yargılanıyordu. Karısı Wanda olan adamdan fayda gelmez ilgilenemez futbolla, haftada bir maç yapacak. Falcao 2 olur, alıntılarım bu mesajı gelirse.
Futbolla ilgisi kalmasa maasini alir yatardi. Demek ki adam hala kariyerini devam ettirmek istiyor. Turkiye’ye para almak icin gelmiyor. Oynamak icin geliyor. Burada 1 sene kendisini gosterebilirse seneye gene Avrupa futboluna donebilir.

Geri
Üst Alt