Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.495
- 106.106
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunan topçu istiyorum bana birtane yunan bul
Bu fazla yunan , bana Christos Tzolis getir
hayatımda yunan ligi izlemedim la nerden biliyon bu topcuyuBu fazla yunan , bana Christos Tzolis getir![]()
Broo Yunan liginden faydalanmamiz lazım , bizim lige aşırı benziyor gelen bir çok yunanda faydali olmuştur o yuzden takip ettigim bir lig. Bi Mitroglu biraz tirt çıktı ama o da Yunanistan çıktığında sağlamdı bize kartlasmis geldi yoksa bakasetas , gekas , tzavelas , siopis ve belkaz cok iyi ciktilar hani. Hic biri de yuksek maaliyete gelmedi yani gerci Tzolis biraz tuzlu dahayatımda yunan ligi izlemedim la nerden biliyon bu topcuyu
Daha önceden de söylemiştim. Norveç danimarka polonya bebelerinden uzaklaşıp bu tarz ucuz pazarlara yönelmek mantıklı hamle olur.Broo Yunan liginden faydalanmamiz lazım , bizim lige aşırı benziyor gelen bir çok yunanda faydali olmuştur o yuzden takip ettigim bir lig. Bi Mitroglu biraz tirt çıktı ama o da Yunanistan çıktığında sağlamdı bize kartlasmis geldi yoksa bakasetas , gekas , tzavelas , siopis ve belkaz cok iyi ciktilar hani. Hic biri de yuksek maaliyete gelmedi yani gerci Tzolis biraz tuzlu da
Gittik Norveçin süt oğlanı Linnesi aldık , birde neymis yedeğe geçince sesini çıkartmıyor diye zamli sözleşme yaptık kafaya bakDaha önceden de söylemiştim. Norveç danimarka polonya bebelerinden uzaklaşıp bu tarz ucuz pazarlara yönelmek mantıklı hamle olur.
Yedeğe geçince ses çıkarmamasından şüphelenmeliydikGittik Norveçin süt oğlanı Linnesi aldık , birde neymis yedeğe geçince sesini çıkartmıyor diye zamli sözleşme yaptık kafaya bak