Galatasaray İkisini de Alıyor

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
gs.jpg

Yaptığı transferlerle gündem olan Galatasaray, İtalya'dan bir stoperle yetinmeyecek! İddialara göre bir de orta saha sarı kırmızılı takıma imza atmak üzere!

Detaylar GSC Portal'da..

Yabancı kontenjanı 25'e çıkarıldı da bizim mi haberimiz yok. Habire yabancı alınıyor. Yaz döneminde bile yaşanmaz böyle transfer hareketliliği..

Çok fazla transfer yapıyı bozar. Gerçi şu an da serseri mayından farksız takım ama. Bu kadar oyuncunun birbirini tanıyıp belli bir düzen oturtması zaman alacaktır. Ama şu an kaybedecek pek bişeyimiz yok, bu kadar transfer hala şampiyonluktan vazgeçilmediğinin kanıtıdır, umarım taraftar da bir an önce kendine gelip destek çıkar takıma.

Artı olarak sene sonunda gelecek olan kiralık yabancıları da göz önünde bulunduruyordur umarım yönetim.

Ya iyi de bu alacağımız 2 adam da çok kaliteli oyuncular.Bunları nasıl tribüne göndereceğiz ?

Hadi Eboue-Şecu-Hajrovic'i kestik diyelim mutlaka 1 tanesi dışarıda kalacak.Bir de kanat oynamayacağımız anlamına gelir bu.Mecburen 3-5-2 oynarız.

Yahu forvet alın, kanat alın ! Hücumsal anlamakta kadromuz çok yetersiz.

Çok fazla transfer yapıyı bozar. Gerçi şu an da serseri mayından farksız takım ama. Bu kadar oyuncunun birbirini tanıyıp belli bir düzen oturtması zaman alacaktır. Ama şu an kaybedecek pek bişeyimiz yok, bu kadar transfer hala şampiyonluktan vazgeçilmediğinin kanıtıdır, umarım taraftar da bir an önce kendine gelip destek çıkar takıma.

Artı olarak sene sonunda gelecek olan kiralık yabancıları da göz önünde bulunduruyordur umarım yönetim.

Bozulsun bu yapıda yahu. Kanser olduk artık. Bu takımın ölüsü ligde 2. olur, yeterki önümüzdeki sene heba olmasın.

la kimin gelip kimin gittiğini inan bilmiyorum.

gidip bu kargaşada takımamı katılsam napsam :D

biri bizi durdursun yaw

yanlışlıkla rierra ve dany de geri alcaz

Bozulsun bu yapıda yahu. Kanser olduk artık. Bu takımın ölüsü ligde 2. olur, yeterki önümüzdeki sene heba olmasın.

2.lik hedef olmamalı bu yüzden bu kadar transfere seviniyorum bir yandan. Kesinlikle şampiyonluktan vazgeçmemeli takım.

Matematiksel olarak şansımız kalmayana dek inancım sonsuz takıma. Yeter ki biraz mücadele etsinler. Sahada ölü gibiyiz. Devre tatilinden sonra böyle dönmemeliydi takım.

3'lü savunma hattından bir an önce geri dönmeli Mancini. Melo'yu da stoper değil, orta sahada oynatmalı. Tek ileriye giden adamımız o neredeyse, onu da stoperde heba ediyoruz.

Bizim defansımızda sıkıntı olabilir, çok adam kaçırıyorlar da olabilir. Ama Muslera gibi sağlam bir kalecimiz var.

Gol yememekten öte, gol atmaya özen göstermeli takım artık.

1 yersin 2 atarsın, 2 yersin 4 atarsın. Hem taraftarın mutlu olur, hem siz oyuncular olarak kendinize güven gelir.

Defans hattının tamamını yeniden yapılandırmak gerek, buda devre arasında yapılacak bir şey değil. Sene sonunu beklemek zorundayız.

Bunun için artık geriyi boşverip, ileride atabildiğimiz kadar aktif ve gollü bir oyun sergilememiz gerekli.

İnsallah bunun üzerine çalışıyorlardır. Çünkü defans hattında sadece güven veren Semih var bana. Diğerleri Eboue - Sabri - Ched - Riera - Balta. Hiç birinden verim alamadık alamayız da zaten. Sene sonu Eboue hariç hepsini yollayıp yeniden yapılandırılması gerekli o bölgenin. Belki yabancı dan dolayı Eboue'nin de gitmesi gerekebilir. Ama ben istemem şahsen bu kadar büyük bir tecrubenin takımdan ayrılmasını.

Haberin yalan oldugu ortada. Baska bir yabanciya yer acmamiz imkansiz.

Gesendet von meinem Xperia Z1

guarin müthiş bitirici

kötü yanı dar alanda top sürüşü vasat

ayağından açıp ani süratlenmesiyle is yapıyor. bruma ondan daha iyi top sürüyor. türkiyede iş yapamaz. bize sergen tarzı dar alan oyuncusu lazım yanlızca kanatlar aşırı hızlı olabilir böyle olunca top tutma yeteneğinden feragat edilebilir haliyle yine de top sürme yeteneği kötü olmamalı.

amrabat gibi hızlı ama güreşci değil keita gibi hızlı ve teknik oyuncu istiyorum. çok mu zor ?

2.lik hedef olmamalı bu yüzden bu kadar transfere seviniyorum bir yandan. Kesinlikle şampiyonluktan vazgeçmemeli takım.

Matematiksel olarak şansımız kalmayana dek inancım sonsuz takıma. Yeter ki biraz mücadele etsinler. Sahada ölü gibiyiz. Devre tatilinden sonra böyle dönmemeliydi takım.

3'lü savunma hattından bir an önce geri dönmeli Mancini. Melo'yu da stoper değil, orta sahada oynatmalı. Tek ileriye giden adamımız o neredeyse, onu da stoperde heba ediyoruz.

Bizim defansımızda sıkıntı olabilir, çok adam kaçırıyorlar da olabilir. Ama Muslera gibi sağlam bir kalecimiz var.

Gol yememekten öte, gol atmaya özen göstermeli takım artık.

1 yersin 2 atarsın, 2 yersin 4 atarsın. Hem taraftarın mutlu olur, hem siz oyuncular olarak kendinize güven gelir.

Defans hattının tamamını yeniden yapılandırmak gerek, buda devre arasında yapılacak bir şey değil. Sene sonunu beklemek zorundayız.

Bunun için artık geriyi boşverip, ileride atabildiğimiz kadar aktif ve gollü bir oyun sergilememiz gerekli.

İnsallah bunun üzerine çalışıyorlardır. Çünkü defans hattında sadece güven veren Semih var bana. Diğerleri Eboue - Sabri - Ched - Riera - Balta. Hiç birinden verim alamadık alamayız da zaten. Sene sonu Eboue hariç hepsini yollayıp yeniden yapılandırılması gerekli o bölgenin. Belki yabancı dan dolayı Eboue'nin de gitmesi gerekebilir. Ama ben istemem şahsen bu kadar büyük bir tecrubenin takımdan ayrılmasını.

Hedef kesin ikincilik olmamalı zaten orada hemfikiriz. Sorun takımın malzemelerinin birbirine denk olması(Açık açık yazamadım) :D

Adamlar ilk sezon ki şampiyonluk tatilinden hiç dönmediler. Yeni gelenlerde onların yanına tatile gitti.

Takımın bence sorunu transfer falan değil. Islatıp ıslatıp dövmek lazım hepsini. Arada birde elektirik vermek lazım, şöyle amperi düşük voltajı yüksek cinsinden.

Valla yazının hepsine katılırım ama şu kısım gerçekten olmamış bence. Bu adam yüksek lisansını çimler üzerine yapmış. Şimdi master yapacak. Bu adamın nesinden bu kadar haz alıyorsunuz anlamıyorum. Nefret ettirdi kendinden artık.

yaz donemi mi yoksa kis donemi mi karistirdim..

Guarin çok süper olur ama asıl ihtiyaç o mu sorgulamak lazım. Böyle isimli birini almak istiyorsak bunu kanat ve ya forvete almak lazım.

Hedef kesin ikincilik olmamalı zaten orada hemfikiriz. Sorun takımın malzemelerinin birbirine denk olması(Açık açık yazamadım) :D

Adamlar ilk sezon ki şampiyonluk tatilinden hiç dönmediler. Yeni gelenlerde onların yanına tatile gitti.

Takımın bence sorunu transfer falan değil. Islatıp ıslatıp dövmek lazım hepsini. Arada birde elektirik vermek lazım, şöyle amperi düşük voltajı yüksek cinsinden.

Valla yazının hepsine katılırım ama şu kısım gerçekten olmamış bence. Bu adam yüksek lisansını çimler üzerine yapmış. Şimdi master yapacak. Bu adamın nesinden bu kadar haz alıyorsunuz anlamıyorum. Nefret ettirdi kendinden artık.

Haklı olabilirsiniz bende çok kızıyorum ama kumaşı ve kariyeri ortada. Sürekli bir maç temposu yakalasa gerisini getirecektir bana göre.

Takımda kalmasını istediğim bir nokta da CL'inde tecrubeli isimlerden yararlanmamız gerektiğini düşünmem. Ha çıkarlar düzgün cidden kendini bilen, belli bir kumaşı olan birini alırlarsa yollasınlar.

Ama öyle bir yerli yok yabancı da ne kadar bulabiliriz. Veya stoperleri yerlileştirmeden, bir de sağ beke yabancı almak ne kadar doğru bilemiyorum.

Sonuçta sol bekimiz de yabancı oldu. Su an itibariyle de yabancı stoper haberleri duyuyoruz. Bu da demek olur ki, en az 3 yabancı, sağ beki de yabancılaştırırsak 4 yabancı hakkımızı defansta harcayacaz. Bunu da yapmazlar heralde.

Geri
Üst Alt