Galatasaray ile Fenerbahçe Arasında E-Posta Trafiği

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray ile Fenerbahçe kulüpleri bu kez mail yoluyla birbirlerine iğnelemede bulundu.

Hakem hataları nedeniyle 2 hafta önce “Türk futbolu için adalet” sloganıyla çıkış yapan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, bundan böyle sadece kendilerinin değil, tüm takımların lehine ya da aleyhine olan hakem hatalarının görüntülerini GS TV’den yayınlayacaklarını duyurmuştu.

FENERBAHÇE MAİL YOLLADI

Fenerbahçe de bunun üzerine, 1-0 kazandığı Başakşehir maçında Ömer Ali Şahiner’in ceza sahasında eline top çarpan ve penaltı beklenen pozisyonun görüntüsünü sarı kırmızılı kulübe gönderip yayınlanmasını istemişti. GS TV görüntüyü yayınlamayınca Fenerbahçe dün gece sarı kırmızılılara mail atarak, “GS TV’de Başakşehir maçındaki penaltı pozisyonunu yayınlayacak mısınız?” diye sordu.

GALATASARAY'IN YANITI

Galatasaray aynı yöntemle yanıt verip, “Türk futbolu adına yaptığımız adalet çağrısına gösterdiğiniz hassasiyet, projeye katkılarınız için teşekkür ederiz. Ancak objektif ve adaletli olmak adına tek pozisyonu değil, 10 hafta boyunca lehinize ve aleyhinize olan tüm tartışmalı pozisyonları göndermenizi rica ederiz” dedi.

Hürriyet

indir.webp

Cevabı mailini atan arkadaş söylenenleri harfiyen klavyeye dökerken, dursun başkanda masanın köşesinde kara kara düşünürken bir anda; Sadece mail mi atacağız neden bekliyoruz Erden! Sindiremiyorum anlamıyor musun? böyle kelime oyunları yapmak bana çocukça geliyor..

Erden de bir anda ayağa kalkıp başkanın omzuna dokundu, başkanım siyaset böyle yapılır bırakın ilk kurşunu biz atmayalım, üstümüze gelsinler ve iyice yaklaşsınlar

Dursun başkanda, haklısın erden ben anlamıyorum böyle kata kulli işlerden, benim işim direkt icraata geçip, gereken derslerini bildirmek..!

başkan böyle çıkışınca oda da bir anda sessizlik olmuş. yakında daha da agresifleşirsek kimse şaşırmasın.

Onu bunu gectim hani her hafta VAR görüntüleri üzeri Video hazirliyacaklardi alehimize verilen veya verilmeyen kararlar icin ve bunu tüm takimlar icin yapacaklardi?

Geri
Üst Alt