Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.055
- 15.808
- 1.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi yapmış bu fanatiğe. Sene başı okan buruk bunun youtube kanalına konuk olmustu bundan sonra iyi secsinler çıkacakları yerleri.Yusuf Kenan Çalık: "Dün gece saat 00.27’de Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket, bana mesaj attı. Kendisi bana, 'Sen iyice holigan olmuşsun. 'Bundan sonra Florya'ya girmene izin vermeyeceğiz' dedi. Djiku pozisyonuna yaptığım yorum için...Konuşması bir hakaret iması ve beni bloklamasıyla bitti." (A Spor)
Doğru demiş murat bey, sen bir amigosun yusuf denen herif, gazeteci falan değilsin. Hastır git ali cabbar başını okşasınYusuf Kenan Çalık: "Dün gece saat 00.27’de Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket, bana mesaj attı. Kendisi bana, 'Sen iyice holigan olmuşsun. 'Bundan sonra Florya'ya girmene izin vermeyeceğiz' dedi. Djiku pozisyonuna yaptığım yorum için...Konuşması bir hakaret iması ve beni bloklamasıyla bitti."
Yusuf Kenan Çalık: "Galatasaray Kulübü'nün bu görgüsüzlüğü değerlendireceğini düşünüyorum. Gazetecilik yapmamı tavsiye etti, uzun zamandır kulüpte çalıştığı için mesleği unutmuş olabilir. Benim yaptığım gazetecilik." (A Spor)
"kulubümüzde taraftarla şeffaf iletişim yapmak yerine yetkisini ve mesaisini trolden hallice adamlarla harcamakla meşgul. davinson ülkesine gitmiş kimsenin haberi yok, ziyech zaha boey gibi isimler günlerce antreman yapmıyor sakatlar mı değiller mi değillerse neden antremanlara günlerce katılmıyor açıklayan yok, icardi'nin sakatlık durumu nedir? sakatsa neden her maç 90 dk oynuyor bilen yok. bu sene tabi bu ve bunun gibi onlarca olayı kamuoyuna açıklamak, taraftarla doğru iletişimi kurmak varken troll gazeteciyle ilgileniyor. bu yönetime bu iletişimci yakışırdı zaten..."Yusuf Kenan Çalık: "Dün gece saat 00.27’de Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket, bana mesaj attı. Kendisi bana, 'Sen iyice holigan olmuşsun. 'Bundan sonra Florya'ya girmene izin vermeyeceğiz' dedi. Djiku pozisyonuna yaptığım yorum için...Konuşması bir hakaret iması ve beni bloklamasıyla bitti."
Yusuf Kenan Çalık: "Galatasaray Kulübü'nün bu görgüsüzlüğü değerlendireceğini düşünüyorum. Gazetecilik yapmamı tavsiye etti, uzun zamandır kulüpte çalıştığı için mesleği unutmuş olabilir. Benim yaptığım gazetecilik." (A Spor)
Albayrak bu işler için yönetime alınmalıydı usta.Bizim yönetimdekiler çok efendi bir tane deliye ihtiyacımız var çıkıp ana avrat sövsün bunları
Onu alacağıma Altaylıyı alırımAlbayrak bu işler için yönetime alınmalıydı usta.
Rize başkanı Hasan Kartal'a plaket vermiştiAlbayrak bu işler için yönetime alınmalıydı usta.
Üstat Galatasaray yönetiminde senin gibi bir tokmakçıya ihtyaç var.Sadece bu degil..
Bunlar kucuk balik arkadaslar
Beyaz meyaz da yasaklanmali
Ozellikle o eski hakem bozuntusu oe pirim ugruna Ali Cabbarin sarlatanligi yapiyor..
Soyunu sopunu bilmemne yaptiklarimin..
Altaylı olmalı bence de ama Dursun’un totosu Altaylı’yı almaya yemez. Açıkçası sırf Altaylı’dan dolayı uğradığımız haksızlıklar 100 katına da çıkabilir.Onu alacağıma Altaylıyı alırım
holiganın ağababasısın lan senYusuf Kenan Çalık: "Dün gece saat 00.27’de Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket, bana mesaj attı. Kendisi bana, 'Sen iyice holigan olmuşsun. 'Bundan sonra Florya'ya girmene izin vermeyeceğiz' dedi. Djiku pozisyonuna yaptığım yorum için...Konuşması bir hakaret iması ve beni bloklamasıyla bitti."
Altaylı olmalı bence de ama Dursun’un totosu Altaylı’yı almaya yemez. Açıkçası sırf Altaylı’dan dolayı uğradığımız haksızlıklar 100 katına da çıkabilir.