Galatasaray İletişim Direktörü Murat Bereket'ten Arda Kardeşler ve Yayıncı Kuruluş'a Tepki!

Yusuf Kenan Çalık: "Dün gece saat 00.27’de Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket, bana mesaj attı. Kendisi bana, 'Sen iyice holigan olmuşsun. 'Bundan sonra Florya'ya girmene izin vermeyeceğiz' dedi. Djiku pozisyonuna yaptığım yorum için...Konuşması bir hakaret iması ve beni bloklamasıyla bitti."

Yusuf Kenan Çalık: "Galatasaray Kulübü'nün bu görgüsüzlüğü değerlendireceğini düşünüyorum. Gazetecilik yapmamı tavsiye etti, uzun zamandır kulüpte çalıştığı için mesleği unutmuş olabilir. Benim yaptığım gazetecilik." (A Spor)

Yusuf Kenan Çalık: "Dün gece saat 00.27’de Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket, bana mesaj attı. Kendisi bana, 'Sen iyice holigan olmuşsun. 'Bundan sonra Florya'ya girmene izin vermeyeceğiz' dedi. Djiku pozisyonuna yaptığım yorum için...Konuşması bir hakaret iması ve beni bloklamasıyla bitti." (A Spor)
İyi yapmış bu fanatiğe. Sene başı okan buruk bunun youtube kanalına konuk olmustu bundan sonra iyi secsinler çıkacakları yerleri.

Yusuf Kenan Çalık: "Dün gece saat 00.27’de Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Murat Bereket, bana mesaj attı. Kendisi bana, 'Sen iyice holigan olmuşsun. 'Bundan sonra Florya'ya girmene izin vermeyeceğiz' dedi. Djiku pozisyonuna yaptığım yorum için...Konuşması bir hakaret iması ve beni bloklamasıyla bitti."

Yusuf Kenan Çalık: "Galatasaray Kulübü'nün bu görgüsüzlüğü değerlendireceğini düşünüyorum. Gazetecilik yapmamı tavsiye etti, uzun zamandır kulüpte çalıştığı için mesleği unutmuş olabilir. Benim yaptığım gazetecilik." (A Spor)
Doğru demiş murat bey, sen bir amigosun yusuf denen herif, gazeteci falan değilsin. Hastır git ali cabbar başını okşasın

"kulubümüzde taraftarla şeffaf iletişim yapmak yerine yetkisini ve mesaisini trolden hallice adamlarla harcamakla meşgul. davinson ülkesine gitmiş kimsenin haberi yok, ziyech zaha boey gibi isimler günlerce antreman yapmıyor sakatlar mı değiller mi değillerse neden antremanlara günlerce katılmıyor açıklayan yok, icardi'nin sakatlık durumu nedir? sakatsa neden her maç 90 dk oynuyor bilen yok. bu sene tabi bu ve bunun gibi onlarca olayı kamuoyuna açıklamak, taraftarla doğru iletişimi kurmak varken troll gazeteciyle ilgileniyor. bu yönetime bu iletişimci yakışırdı zaten..."

ne yorum yapmıs bilmiyorum böylelerinin de ne yorumunu okurum ne dinlerim fakat adı geçen rambo okan türevinin şimdiye kadar florya' da cirit atması skandalmış zaten

Gayet doğrusu yapıldı her türlü engellemek lazımdı yalı çocuğunun mamaladığı kişilerden birisiydi. Yorumlarını biraz dinleyen birisinin tarafsız olmadığını 10 saniye içinde anlamaması mümkün değil.

Sadece bu degil..

Bunlar kucuk balik arkadaslar

Beyaz meyaz da yasaklanmali

Ozellikle o eski hakem bozuntusu oe pirim ugruna Ali Cabbarin sarlatanligi yapiyor..

Soyunu sopunu bilmemne yaptiklarimin..
Üstat Galatasaray yönetiminde senin gibi bir tokmakçıya ihtyaç var.

bu yusuf kenan zırtosu da mehmet demirkol ve uğur meleke gibi sinsi modern görünümlü rambo okan. bunun ekürisi mehmet özcan'da kulübe sokulmamalı.

holiganın ağababasısın lan sen

Altaylı olmalı bence de ama Dursun’un totosu Altaylı’yı almaya yemez. Açıkçası sırf Altaylı’dan dolayı uğradığımız haksızlıklar 100 katına da çıkabilir.

Ne altaylısı yahu.
Adamın Galatasaraylılıkla alakası yok.
Bu klube ciddi anlamda bağli olmadıktan sonra sert konuşmasini bilse ne olacak.Bununda biliyoruz ne halt olduğunu.

Bizim yönetim evlere şenlik.hükümet deyipde bunlari temize çıkarmayalim.Bununla alakası yok.bir türlü oğrenemedik.Alayi sözde Galatasaraylı.ahbap cavuş ilişkisiyle kurulan bir yönetim.böyle genel kuruldan böyle yöneticiler çikar.Alıştık artık.Koca klüp 3,5 tane Galatasaraylilıkla alakası olmayan dinozoru memnut etmek için genel kurul yapiyor.Bunlara göre yonetim olusturuluyor.

Alayı cemal ozgorkey gibi adamlar işte.Ne halt olduğunu gordük.şikecilerin zenginlerine bakıyorsun yönetime ggirmeden bile para akitıyorlar amatör branşlara sponsor oluyorlar.Bizim zengin özgörkey ego savası veriyor.Galatasaraya birazcık bağlı olsa amatör branşlara falan sponsor olur.

Geri
Üst Alt