GSC Haber Galatasaray, İlk 11'leri Sızdıran Tuğçe Aykun'u Kulüpten Kovdu

Bunun icin resmi siteden duyuru mu bekliyorsun Nurullah
Pardon da niye beklemeyeyim?

Takımın TD'si çıkmış milyonların önünde haini bulmadan içimizde hain var diyor.

Bu saatten sonra resmi kanalların devreye girmesi gerekiyor. Bu olayı saçma sapan muhabirler üstünde mi açıklayacaklar?

Sizin bir açıklama beklememeniz daha garip bence.

Bu saatten sonra resmi kanalların devreye girmesi gerekiyor. Bu olayı saçma sapan muhabirler üstünde mi açıklayacaklar?

birşeyler biliyor gibisin

OB haric bu konulara deginen olmadigi icin, daha dogrusu basin sozcumuz olmadigi icin resmi siteden bir duyuru beklemiyorum. Ki adi ustunde 'personel' yani futbolcu veya teknik heyetten biri degil.

OB cikip aciklar sonra bu durumu onu bilemem, bekleyip gorecegiz.

Gs mizin haini bitmezde nerden ulaşıyormuş bi hanımefendi kadrolara? Yanında yazmıyorlardır heralde bunun.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

OB haric bu konulara deginen olmadigi icin, daha dogrusu basin sozcumuz olmadigi icin resmi siteden bir duyuru beklemiyorum. Ki adi ustunde 'personel' yani futbolcu veya teknik heyetten biri degil.

OB cikip aciklar sonra bu durumu onu bilemem, bekleyip gorecegiz.
Bence yanlış. Yönetim her zamanki gibi çoğu sorunda olduğu gibi geçiştiriyor bence.

Bu denli bir olayda en azından 3-4 satır bir açıklama yayınlarsın. Hocan çıkıp öyle konuştuktan sonra buna mecbursun bence.

Ben demiyorum ki delilleriyle birlikte çıkın açıklayın.

Karşıda öyle bir organize kötülük varki çok dikkatli olmalı yönetim diye yıllardır söylüyoruz. Mesela o merit king olayı da tuzaktı bence

Sizde merak ettiniz, yalan söylemeye gerek yok;

1776344511595.webp

Ovv şampiyonluk hamlesi gelmiş
Kaya temel ne oldu? Kadının ismini verdi kendi yırttı heralde
Neden olayı basına yansıtıp sonra çözdüler orası da muamma? Heralde birine mağduru oynamak için bahane lazımdı kullandı, yönetim de hemen çözerek şovunu mu yaptı yani

dursun un bi agirligi olsa boyle hadiselerle karsilasir miydik

hadi anamiza bacimiza sovenlere gık diyemiyosun ulan icimizdeki ajanlara da mı höh diyemiyosun

ne bicim baskansin kardesim

her şey bu sahsiyette bitiyo

Geri
Üst Alt