- 16 Haziran 2010
- 208.740
- 162.430
- 6.838
Bunun icin resmi siteden duyuru mu bekliyorsun NurullahGalatasaray resmi kanallarından bir açıklama mı yayınladı? Ben mi kaçırdım?
Masa başı haber yapan ya da onun bunun adamı olanlara inanacak halimiz yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun icin resmi siteden duyuru mu bekliyorsun NurullahGalatasaray resmi kanallarından bir açıklama mı yayınladı? Ben mi kaçırdım?
Masa başı haber yapan ya da onun bunun adamı olanlara inanacak halimiz yok.
Bunun icin resmi siteden duyuru mu bekliyorsun Nurullah senin ben
Uyeleri kandirmayakNiye sövdün adama admirim
Pardon da niye beklemeyeyim?Bunun icin resmi siteden duyuru mu bekliyorsun Nurullah
insanları suclamak ne kadar kolayUyeleri kandirmayak
Niye sövdün adama admirim

birşeyler biliyor gibisinPardon da niye beklemeyeyim?
Takımın TD'si çıkmış milyonların önünde haini bulmadan içimizde hain var diyor.
Bu saatten sonra resmi kanalların devreye girmesi gerekiyor. Bu olayı saçma sapan muhabirler üstünde mi açıklayacaklar?
Sizin bir açıklama beklememeniz daha garip bence.
OB haric bu konulara deginen olmadigi icin, daha dogrusu basin sozcumuz olmadigi icin resmi siteden bir duyuru beklemiyorum. Ki adi ustunde 'personel' yani futbolcu veya teknik heyetten biri degil.Pardon da niye beklemeyeyim?
Takımın TD'si çıkmış milyonların önünde haini bulmadan içimizde hain var diyor.
Bu saatten sonra resmi kanalların devreye girmesi gerekiyor. Bu olayı saçma sapan muhabirler üstünde mi açıklayacaklar?
Sizin bir açıklama beklememeniz daha garip bence.
Ben ne bileceğim Recep... Sadece bu denli büyük bir olayın resmi siteden açıklanması gerekiyor diyorum.birşeyler biliyor gibisin
Bence yanlış. Yönetim her zamanki gibi çoğu sorunda olduğu gibi geçiştiriyor bence.OB haric bu konulara deginen olmadigi icin, daha dogrusu basin sozcumuz olmadigi icin resmi siteden bir duyuru beklemiyorum. Ki adi ustunde 'personel' yani futbolcu veya teknik heyetten biri degil.
OB cikip aciklar sonra bu durumu onu bilemem, bekleyip gorecegiz.
10 tane kadının yerine bir tane Can Erdeni tercih ederimSana Lombak Doruk demek istiyorum.
Kimmiş!!!forumda köstebek var malesef yönetimde @Emrah Yıldırım