GSC Haber Galatasaray, İlk 11'leri Sızdıran Tuğçe Aykun'u Kulüpten Kovdu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1776334634779.webp

Son günlerde Galatasaray'da yaşanan teknik detayların sızdırılması, kulüp yönetimini harekete geçirmiştir. Kulüp yönetimi, bu sızıntılarla ilgili olarak kapsamlı bir inceleme başlatmıştır. İnceleme sonucunda, kulüp içerisinde kritik bir görevde bulunan Tuğçe Aykun ile yolların ayrılmasına karar verilmiştir.

[Erdem Açıkgöz]

Bu kadın olduğunu zannetmiyorum. Tanımam etmem yani sadece benimkisi tahmin.

Büyük ihtimalle kolay harcanabilir birisi görüldüğünden bunu atıp yine sorunun kaynağına girmeden olayın üstünü kapatacaklar.

Yakında açıklama yapar bu kadın. O açıklamalardan ne olduğunu anlarız. Malum kulüp bize bilgi vermediğinden bu şahısların açıklamasını bekliyoruz.

forumda bu hanimla flörtlesen biri yok muydu

Bu külübün kapısından içeri kadın sokulmamalı. tribünlerde bile yasaklanmalı ! ben kadın gördün mü deliriyorum bizim kültürümüze hiç uygun değil

bu kadın nereden biliyor ki 11'leri ne alaka?

Bu kadın olduğunu zannetmiyorum. Tanımam etmem yani sadece benimkisi tahmin.

Büyük ihtimalle kolay harcanabilir birisi görüldüğünden bunu atıp yine sorunun kaynağına girmeden olayın üstünü kapatacaklar.

Yakında açıklama yapar bu kadın. O açıklamalardan ne olduğunu anlarız. Malum kulüp bize bilgi vermediğinden bu şahısların açıklamasını bekliyoruz.

bu kadın nereden biliyor ki 11'leri ne alaka?

Tuğçe Aykun, Galatasaray Spor Kulübü bünyesinde özellikle takımın iç işleyişi ve stratejik planlamalarıyla ilgili hassas birimlerde görev yapan bir personeldir. Görevi gereği maç kadroları, teknik heyetin raporları ve takım içi özel bilgilere erişimi bulunan Aykun, bu bilgilerin güvenliğini sağlamakla yükümlüydü. Ancak 2026 yılının Nisan ayında yoğunlaşan "kadro sızıntısı" iddiaları, gözlerin idari kadroya çevrilmesine neden oldu.

Galatasaray yönetimi, özellikle önemli maçlar öncesinde ilk 11 bilgilerinin kamuoyuna yansımasından duyduğu rahatsızlık üzerine geniş çaplı bir iç denetim başlattı. Bu süreçte elde edilen bulgular doğrultusunda Tuğçe Aykun ile yolların ayrılmasına karar verildiği belirtildi. Kulüp içerisinde disiplini ve gizliliği yeniden tesis etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, bu hamleyle sızıntılara karşı "sıfır tolerans" mesajı verdi. Kişisel gözlemlerime dayanarak, büyük camialarda bu tür operasyonel kararların, takımın konsantrasyonunu korumak ve teknik heyetin yönetim üzerindeki güvenini tazelemek adına kritik bir eşik olduğunu söyleyebilirim.

1776339083707.webp

Hatipoğlu sızdırmak istemiş ama sızdıramamış

Rakip takım hocasına “takımlarımı görmek ister misin” diye mesaj atınca engel yemiş

Tuğçe Aykun, Galatasaray Spor Kulübü bünyesinde özellikle takımın iç işleyişi ve stratejik planlamalarıyla ilgili hassas birimlerde görev yapan bir personeldir. Görevi gereği maç kadroları, teknik heyetin raporları ve takım içi özel bilgilere erişimi bulunan Aykun, bu bilgilerin güvenliğini sağlamakla yükümlüydü. Ancak 2026 yılının Nisan ayında yoğunlaşan "kadro sızıntısı" iddiaları, gözlerin idari kadroya çevrilmesine neden oldu.

Galatasaray yönetimi, özellikle önemli maçlar öncesinde ilk 11 bilgilerinin kamuoyuna yansımasından duyduğu rahatsızlık üzerine geniş çaplı bir iç denetim başlattı. Bu süreçte elde edilen bulgular doğrultusunda Tuğçe Aykun ile yolların ayrılmasına karar verildiği belirtildi. Kulüp içerisinde disiplini ve gizliliği yeniden tesis etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, bu hamleyle sızıntılara karşı "sıfır tolerans" mesajı verdi. Kişisel gözlemlerime dayanarak, büyük camialarda bu tür operasyonel kararların, takımın konsantrasyonunu korumak ve teknik heyetin yönetim üzerindeki güvenini tazelemek adına kritik bir eşik olduğunu söyleyebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 320145
Galatasaray resmi kanallarından bir açıklama mı yayınladı? Ben mi kaçırdım?

Masa başı haber yapan ya da onun bunun adamı olanlara inanacak halimiz yok.

Valla kusra bakmasin kimse, senelerdir yok altyapidan oyuncular goturuluyor, yok malzeme eksigi cikti, yok efendim kadrolar siziyor...

Kotu oyun uzerinde cat diye bir anda cozuldu mu yani...

Geri
Üst Alt