Galatasaray, İrfan Can Eğribayat İçin Göztepe ile Anlaştı İddiası

Eksikleri çok ama Altay dışında ki hiç bir yerli kaleciyi beğenmiyorum. Uğurcan da Muslera'yı aratmıyor. Bu çocuğun da ayağı iyi diyorlardı belki o yönü faydalı olabilir. Tutması için Muslera'yı temelli kesmek gerekecek. Rotasyon da kullanırsak geri gider maç pratiği yapıp güveni hissetmeli. Başlarım Uruguaylının aldığı maaşa da yedek kalmamasına da geçsin otursun, Mustafa Cengiz başkanına dua etsin.
Halil ve İrfancan kadroya yerleşir ise 6 numaraya yabancıyı çok rahat koyabiliyoruz. Hatta yedekten yabancı sokma hakkı da kalıyor.

Kerem(22), Halil(21) ve Taylan(26) doğrudan Milli takım oyuncusu, Berkan(23), Barış Alper(21) ve gelirse İrfan Can(23) 'da U21 takımının oyuncuları nispeten Emre Kılınç(27) ve Alpaslan(28) 'da son dönemde Milli takım kadrosunda yer buldu

Yani aşağı yukarı kullandığımız yerli oyuncuların hemen hepsi genç ve Milli takım havuzunda olan, mevkilerinin en iyi oluncuları arasında sayılabilecek oyuncular. Ama gelin görün ki Fatih Terim Akbaba 'yı Ömer Bayram 'ı filan oynatır, Arda iyileştikten sonra bir daha Barış Alper 'in forma giyebileceğini sanmıyorum

Kerem(22), Halil(21) ve Taylan(26) doğrudan Milli takım oyuncusu, Berkan(23), Barış Alper(21) ve gelirse İrfan Can(23) 'da U21 takımının oyuncuları nispeten Emre Kılınç(27) ve Alpaslan(28) 'da son dönemde Milli takım kadrosunda yer buldu

Yani aşağı yukarı kullandığımız yerli oyuncuların hemen hepsi genç ve Milli takım havuzunda olan, mevkilerinin en iyi oluncuları arasında sayılabilecek oyuncular. Ama gelin görün ki Fatih Terim Akbaba 'yı Ömer Bayram 'ı filan oynatır, Arda iyileştikten sonra bir daha Barış Alper 'in forma giyebileceğini sanmıyorum
Bunlarin icinde ömer yine idare eder, akbaba hic cekilmiyor. Arda teknik heyete bi zahmet.

İyiyse takas makas gelsin

Musleraylada karşılıklı fesih

Fadıl bey fesih

Muslera kaleci antrenörü

Babel diagne feghouli + 5m verelim maaşları onlar ödesin. Gerçekçi olursak iyi transfer ver yerli kaleci çok önemli birde yabancı kuralı seneye kalksa bile iyi kaleci yine de oynar

Fatih emre akbaba Babel bunlardan kimi istiyorlarsa verelim oyuncuların maaşlarının yarısını biz ödeyelim hatta Fatih'in tüm maaşını ödeyelim zaten adam alacak bizden o parayı oynamayarak 1-2 milyonda verelim alalım.
Muslera biraz yedek kalsın çalışsın yatmasin degaj atmayı oyunu hızlı oynamayı bu yaştan sonra olacsk işler değil ya gidene kadar mecburuz .

Haksızlık etmeyelim direk 11 başlattı bay ve Kerim’i aynı anda Fatih hoca

•quod erat demonstrandum•

Alınacaksa sezonu Göztepe'de devamlı oynayarak geçirmeli. Tabii ülke futbol iklimi bir sürü şaibe üretecektir.

Gerekirse 1 sene kiralık bırakalım Göztepe'de. İçten içe bu çocuk bizde yapar diye düşünüyorum uzun zamandır.

Ne kiralığı yahu adam gelmiş 23 yaşına yedek kalecimiz yok irfan alınırsa ilk 11 de oynar muslera ile değişmeli

Kesinlikle alınmalı ve kale artık yerli bir isime teslim edilmeli

İrfan x Altay x Uğurcan kapışmasında sıralaması nedir sizce, objektif olarak?

İrfan x Altay x Uğurcan kapışmasında sıralaması nedir sizce, objektif olarak?

Altay artık daha ön plana çıkmaya başladı uğurcan çok geriye gitti malesef transfer çoktan olması gerekirdi onur gibi onun da turşusunu kurup mahvedecekler.

Altay Uğur ikisi de yan topta kötü aynı muslera gibi.

İrfan yan topları nasıl takip edenler paylaşsınlar bakalım

Almaya mecburuz. Gökhan Akkan, Günay Güvenc ve Irfan Egribayat kaldi transfer yapmayan kaleciler olarak. Türkiye'de Galatasaray disinda talibi cikmayacak bu kalecinin. Yurt disindan ilgi olsa bile bizim verecegimiz parayi vermezler. Göztepe 500 bin euro'ya aldigi kaleciyi bir an önce satip para kazanmak istiyor. Kulüp tarihinin en pahali satisi olacak.

Geri
Üst Alt