- 1 Ağustos 2009
- 47.025
- 49.323
- 4.878
İsviçreli gazeteci Daniel Kristoffersson, Galatasaraylı yetkililerin APOEL'e karşı oynanan maçta Isak Hien'i stadda izlediğini belirtti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsviçreli gazeteci Daniel Kristoffersson Galatasaraylı yetkililerin APOEL'e karşı oynanan maçta Isak Hien'i stadda izlediğini belirtti.
Beğenmiyor musun Seami üstadım
Oyuncuyu tanimiyorum reis.Beğenmiyor musun Seami üstadım
Linderothelmander mi acap
@Onur Üründül Sana demiştim ya knk bunların forvetini Galatasaray'a önerdim diye demek ki bu sezon bu oyuncuyu da izlemişler.O da gol attı bugün![]()
Bahsettiğiniz oyuncu buysa acayip bir gol atmış.
Transfer edilecek oyuncu sezon içinde izlenir. Şuan zamanı mı
apoel şamar oğlanına döndü 3-0
topçuyu izleyenler scout ekibindendir herhalde onlar yeni değiller. 1 maç topçu izleyip transfer etmek de ne bileyim acayip bir olay, sezon boyu en az birkaç kez gidip yerinden izlemek gerek diye düşünüyorum.yönetim ve hoca yeniler ama üstad napabilirler
topçuyu izleyenler scout ekibindendir herhalde onlar yeni değiller. 1 maç topçu izleyip transfer etmek de ne bileyim acayip bir olay, sezon boyu en az birkaç kez gidip yerinden izlemek gerek diye düşünüyorum.
öyledir de, bu tarz işler için çok geç bir vakit.scout ekibinin bilgisi dahilindedir zaten oyuncu, okan hoca'nın raporu doğrultusunda bir de canlı izlemek istemişlerdir reis. yoksa 1 maça göre transfer edilmiyor tabii ki. wyscout'tan falan detaylı incelemişlerdir oyuncunun geçtiğimiz sezon ki performansını, okan hoca da bi canlı izletmek istedi herhalde gözlemcilere