Galatasaray, James Rodriguez ile İlgileniyor

aziz başganın dediği gibi
"neyle yapacaksın kardeşim neyle
parayı nerden bulup getireceksin
gel burda anlat..."

Valla James Rodriguez in son halini ne durumdadır bilemem. Ama çok açık bizim takımın çok iyi bir hücumcu orta sahaya ihtiyacı var duran topların ustası, oyuna akıl katabilecek bir oyuncu gerekiyor. Bu adam James Rodriguez mi olur Payet mi olur I.Hagi mi olur orasıyla çok ilgilenmiyorum

Ama bu sene sadece 2 çeşit oyuncu eksikliği çok canımı yakıyor
1)Duran topları kullanacak usta, diyebileceğimiz bir hücumcu orta saha
2)Orta yapmasını bilen bir bek oyuncusu

Tamamen mali genel kurul öncesi taraftar tepkisini azaltmak için yazdırılan uydurma bir haber. Burak Elmas gideceğini anlayınca bütün tuşlara basıyor.

Pompala yalan haberi aziz yildirim taktiği..Basariislik varsa tamam hemen transfer haberi 2023 te tum madenler petroller bizim he

Para için Katar'a gitmiş bir adamı neyimizle ikna edeceğiz? Aklıma bir şey geliyor ama o kadar para etmez :red:

Yönetim kolpa haberler yaptırıyor diyen arkadaşlar var ya, eğer onlar haklılarsa, bu yönetimin yaptırdığı kolpa haberde bile vizyon yok demektir. İnsan hiç değilse İlkay Gündoğan falan yazdırır.

AS gazetesinin haberine göre Türker, oyuncunun çıkarlarını temsil eden Jorge Mendes ile şimdiden görüşmelere başladı.

gereksiz parayı vereceksen talisca gibi adamlara vereceksin

Galatasaray, James Rodriguez için menajeri Jorge Mendes ile resmen temasa geçti.

(AS)

🔸 James Rodriguez: "5 ay sonra Al Rayyan'dan ayrılacağım. Müzesi kupalarla dolu bir takımda oynamak istiyorum."

Kupalardan birini mi satacağız acaba.

Oldum olası beğenmedim şu adamı.

Geri
Üst Alt