Galatasaray, James Rodriguez'le Anlaştı

sadece kahvesi mi?
1662552207814.webp

👀 FM severler bayram eder 😄 Gerçi ben bu fizikte futbolcuları pek tutmuyorum oyunda ama Real dönemi de fiziksel puanları böyleydi aşağı yukarı

1662552347551.webp

Mertens'in yedegi olarak gelecek herhalde degil mi

Everton'da ilk donem fena degildi aslinda. Sonradan herifi cozduler bir sey yapamadi. Bir de surekli sakatlaniyordu. Kanatta oynamasi mumkun degil o fizikle. Orta sahada da defansif katkisi sifir olan bir herif. ~€2m gibi bir maliyetle yedek olarak gelecekse lüks olmasina ragmen razi oluruz ama oyle €3-4m verip sahaya atilacak bir oyuncu asla degil

Bu arada Katar'da da dogru duzgun oynamamis. Cani istemedi diye mi yoksa sakatliktan mi bilmiyorum ama bu kadar mac kaciran herife mac basina para kazanacagi bir sozlesme yapilsa iyi olur. Bir tane daha Kolombiyali bir muzmin sakatin bu kulubu dolandirmasi bu taraftarin psikolojisini bozar

Bir ara PSV ilgilenmis galiba. Hakkindaki yegane pozitif veri bu

Medellin'de Atletico Nacional'le hazırlık maçı oyanyıp James forması satalım.

arkadaşlar bu herifin evorton ile yaptıklarınızdan haberiniz yok heralde ?

ancelotti tekrar realin başına geçtiyse bu herif sayesindedir.1!!

İzledigim son Everton maçlarında iyiydi eğer kendini salmadiysa şov yapar.

Adamlarin 10 numarası Emre Akbaba geliyor James'i beğenmiyor vallahi bu GS taraftari iflah olmaz

Tam olarak nerde oyanatacaklar cözemedim? Mertensi kanat olarak kulanacaklarsa bir yere kadar kaldirir orayi, sanki cok yanlis transferler yapiyoruz. En fazla Mertensle yer degistirirler bir o oynar bir o.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt