Galatasaray, James Rodriguez'le Anlaştı

Şov mu yapar hahahahaha

Hıhı şov yapar ama tiktokta

Lan adam katar da oynayamiyordu arkadas katar ligin de is yapamiyordu bak hesap et bunun nasil bir bitik oldugunu

Sizin transfer politikanizi da yapacaginiz alacaginiz oyunculari da icardinizi de jamesinizi de bosa giden paralarin da

Bırakın o nu bunu bu adam bu ligin içinden geçer. Araplarda oynayamamış olması normal, uzay da ya da başka dünyalar da gibiydi orada. Gitmesi hataydı. Uzun lig maratonunda fiziksel kondisyonunu bulduğu an dengeleri alt üst eder. Yeter ki gelsin.

Muhtemelen James gelmez diye düşünüyorum. Yusuf Demir ve Rashica alternatif olarak da orta alanda oynuyor sanırım.

kalitesinden bagimsiz , kisa ve oz ; yanlis bir transfer hamlesi olur .

nerden baksan elde kalir durumu mevcut.
<=> son macini *mart ayinda milli takimla oynadi - ne yaz kampi ne de x bir mac oynadi o gun bugundur. . .

maas / $ olayina girmiyorum - bilinen bir durum.
oyun_tarz olarakta ,mevcut oyun anlayisimiza ve eldeki takim geneline uygun mu - bu da yoruma cok acik bir denklem.

Yakında dünya kupası arası var hazırlanması için epey vakti olacak, Galatasaray da kendisini risk e atmaz bu saatten sonra sağlık raporlarına bakacaklardır.

Ulan bunun yerine de Adama gelse var ya efsane olur efsane buna verilecek para direk parayı çöpe atmaktan başka bişey değil bence.

kalitesinden bagimsiz , kisa ve oz ; yanlis bir transfer hamlesi olur .

nerden baksan elde kalir durumu mevcut.
<=> son macini *mart ayinda milli takimla oynadi - ne yaz kampi ne de x bir mac oynadi o gun bugundur. . .

maas / $ olayina girmiyorum - bilinen bir durum.
oyun_tarz olarakta ,mevcut oyun anlayisimiza ve eldeki takim geneline uygun mu - bu da yoruma cok acik bir denklem.
Mesut Özil tadında bir transfer gözümde. Fenerden ayrıldığında imza attırsak aynı hissiyatta olurdum

Bak mevkisi değil ama sol açık oynasın sadece tekniği ile takım top yapar.

Driplinge falan gerek yok sadece top kaybı konusunda bile takım çağ atlar

Şov mu yapar hahahahaha

Hıhı şov yapar ama tiktokta

Lan adam katar da oynayamiyordu arkadas katar ligin de is yapamiyordu bak hesap et bunun nasil bir bitik oldugunu

Sizin transfer politikanizi da yapacaginiz alacaginiz oyunculari da icardinizi de jamesinizi de bosa giden paralarin da
Katar ligini mi takip ediyorsunuz? 12 mac oynamis yaziyor. Sakatliktan mi mac kacirmis?

Yakında dünya kupası arası var hazırlanması için epey vakti olacak, Galatasaray da kendisini risk e atmaz bu saatten sonra sağlık raporlarına bakacaklardır.

kolombiya milli takimi ile ilisik sandim.
*fizik kondisyon yonunden dunya kupasi arasina vurgu yapmissin. hazirlanmasi anlaminda bence de olumlu sure.

fakat, sahsim adina, kendisine uzagim, daha farkli profil almaliyiz kanimca.

saygi ve selamlarimla

Son düzenleme:
Gelsin Jamez Rodriguez gelsin
Bizim kulübün yıldızları sorunsuz oynatıp verim alıp sorunsuz vedalaşmayı öğrenmesi ve dünyaya da göstermesi gerekiyor
Toplamamız gereken imajımız, gerçekleştirmemiz gereken bir hayalimiz var
İmşallah derin GS madik atmaz Dursun Timur yönetimine

Şimdi aklıma geldi. Bir aralar Kendra Lust ile adı aşk dedikodusuna karışmıştı galiba bunun.

Soru işareti bir transfer olmakla birlikte fiyat uygunsa kesinlikle gelmesini isterim. belli olmaz hames rodrigez yani boru mu.

Geri
Üst Alt