Galatasaray: "Jelert’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Elias Jelert için 3 sezona yayılmış 6 eşit taksitle 9 milyon euro bonservis verileceğini açıkladı.

Maaş:

2024-25: 900 bin euro

2025-26: 1 milyon euro

2026-27: 1 milyon 100 bin euro

2027-28: 1 milyon 200 bin euro

2028-29: 1 milyon 350 bin euro

Davin son genç yaştayken 40 milyon ediyordu. Yani daha ucuza almış değilsin elma ile elmayı karşılaştıracaksan...

Sonuçta Davinsonu 27 yaşında 9 civarı bir rakama getirdik (27 bizim lig için genç sayılır).
Ajax’da genç yaşta gidip 5,5’a aldı.
Yarı Final görmüş o süper kadroda 40’a satıldı evet. Acaba tutarmı tutmaz mı gençlere 9+2 fazla. Satma özürlüsü olduğumuzu da göz önünde bulundurarak Davinson Tarzı profiller bizim için çok daha uygun.

Sonuçta Davinsonu 27 yaşında 9 civarı bir rakama getirdik (27 bizim lig için genç sayılır).
Ajax’da genç yaşta gidip 5,5’a aldı.
Yarı Final görmüş o süper kadroda 40’a satıldı evet. Acaba tutarmı tutmaz mı gençlere 9+2 fazla. Satma özürlüsü olduğumuzu da göz önünde bulundurarak Davinson Tarzı profiller bizim için çok daha uygun.
Satma o zaman. İyi oynasın emekli olana kadar oynatalım. Nelsonu da oynatalım örneğini verdim daha önce. Bir oyuncuyu sadece satmak için mi alıyoruz? Muslera yı satmadık yıllarca zarar mı ettik?

Maaşı biraz fazla buldum onun dışında iyi transfer olduğunu düşünüyorum.

Nelsson daha tecrübeli olmasına rağmen aynı maaşa gelmişti sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt