Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.502
- 9.163
- 1.813
Dezenformasyon yapıp uydurma yorumlarla insanları galeyana getirmeye çalışıyorsun. Bunu farklı farklı konulara yazıyor olman da söylediğimin kanıtı. Bu tarz postların cezai yaptırımı olmasa da kalitelerine uygun muamele görmeli. Falcao adlı kepaze herifin durumunu FT ve taktik sorunlara bağlamak en hafif tabiriyle ruh hastalığıdır. O İspanya'da attığı iki üç golü burada oynarken de atıyordu. Mevzu zaten devamlılık idi. Geçirdiği büyük sakatlık sonrası hiç bir zaman eskisi gibi olamadı , bu sebeple transferine karşı çıkan 3-5 kişiden biriyim burada. Siz art niyetli olduğunuzdan her sorunu adama bağlıyorsunuz , nitelikli eleştiriler de arada kaynıyor sayenizde. Daha erken görüyormuş , biraz da gülelim.
Ne olup ne olmadığımı burada kanıtlamaya çabasına girecek değilim, özellikle de tanımadığı insanlara hakaret etmekten çekinmeyen sizin gibi insanlara
Ama ruh hastası olmadığım kesin
Aksine gerçekleri kabul edemeyip karşısındakine hakaret ederek baskın çıkmaya çalışan, dalga geçtiğini sanarak itibarsızlaştırmaya çalışan insanlara karşı dahi sabırla anlatmaya çalışıyorum
Hakaret ve alay etme içeren bu davranışınız doğru değil
Asıl sizin gibi eleştirilere hakaretle cevap verenler yüzünden o nitelikli eleştiriler kaynıyor, çoğu insan düşüncesini yazmıyor bunlardan uzak kalabilmek için
Bizim oyuncularda özgüven kalmamış diyordum 1 sene önce, bugün herkes aynı şeyi konuşuyor
3 yıl önce de organize atağımız, etkili kornerimiz, duran topumuz yok diyordum, bugün herkes konuşuyor ama siz istediğiniz gibi gülebilirsiniz
Daha ne söylediğimi bile anlamamışsınız Falcao’da sorun devamlılıktı diyorsunuz
Ben Falcao gibi oyuncular başarısız görüneceklerini anlarlarsa oynamazlar, sakatım derler, ismini, repütasyonunu riske atmazlar, zaten son yılları, paralarını almaya devam ederler diyorum
Yani siz doğru oyunu oynatmıyorsanız bu adamlardan verim de devamlılık da alamazsınız diyorum
Siz kalkmış devamsızdı deyip üstüne hakaret ediyorsunuz
Ben söylemeye, anlatmaya devam edeceğim
Sizin hoşunuza gitmeyebilir
Ama hakaret etmeye, dalga geçmeye hakkınız bulunmuyor
TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA