Tier 1 Galatasaray, Jonathan David'i Transfer Listesine Dahil Etti

fbde scout diye bişey yok biz kimi istiyosak ona salça oluyolar heriflerin istemsiz scoutluğunu yapıyoruz

illa o maaşı istiyorum derse kulüpsüz kalır ocak'a kadar biraz altına bile inse kulüpsüz kalır hayal kurmasın o paraları alamaz kimseden

Yani 5 yıllık imzalasan, imza parasını da parça parça versen yıllık 13 gibi bir şey yapıyor. Hayvani para ama piyasayı buraya çektik artık.

Hadi biz iyi kötü ŞL'de falan oynuyoruz, kendimize ufaktan hedefler belirliyoruz. Diğer tarafta ŞL'nin müziğini unutan hıyarağaları Arap kulübü gibi davranmasa belki daha insani rakamlara getirilebilecek adamlar artık 10'dan aşağıya kapıyı açmıyorlar. Ali Koç safi zarar yemin ediyorum.

Free agent topçular hepsi öyle. David de madem bonservis yok istiyorum diyor

Ulkemize bakis acisiyla alakali bu durum bence.Premier ligden brentford veya sunderland almak istese bunun üçte birini eminim kabul eder.

10 milyon istemek ben size gelmek istemiyorum demenin farkli bir yolu

L.Martinez gibi bir oyuncu. Severim böyle oyuncuları. Sanmıyom ki bize düşsün

Yalnız öyle çok özel bir oyuncu değil. Müthiş bir atlet ya da üst düzey tekniği olan biri değil yani. Osimhen ikamesi hiç değil. Bu paraları da normalde asla etmez ama free agent olması + bize anca bu şartlarda gelecek olması da reel faktörler

Osimhen’i alamıyorsak buna parayı basarız gibi
maas,imza vs den bagimsiz ,

bu sezon, ozellikle ^asist baglaminda kariyer sezonu gecirmis olmasi kayda deger bir detay .

genel ,
kendisini -bold galtier donemi , takribi burak ve yusuf'la sampiyon olduklari sezon daha genis mercekli/takim oyunu geliskenleri baglaminda yakindan takip etmistim . oncesinden ise kismen ^gent donemi .
kanimca, jonathan tipolji olarak - klasik 9 degilde , daha cok hibrid, haliyle bolgesel devsirme bir prototip .

simdilik burada nokta birakayim . :hat:
olur da gelirse , nacizane arti eksi baglamin da detayli bir yorum yapmak isterim .

saygi ve selamlar .

3. santrafor icin cok para. genc ve ucuz birini almak lazim.

bonservis elinde oldugu icin satarsak zarar etmeyiz gibi

Icardi
Jonathan David
Romulo iyi bir üçlü olur Osi olmuyorsa.

Oh anasını satım bonservis yok imza parası ver
Başlık parası +süt parası
Boku çıktı futbolun

Geri
Üst Alt